Je slaapkamer in lentesfeer

blog slaapkamer in lentesfeer

Last van voorjaarskriebels? Breng je slaapkamer in lentesfeer

Zodra de dagen weer gaan lengen en de temperatuur buiten voor het eerst de 15 graden aantikt krijgen veel mensen last van lentekriebels. De tuin moet worden opgeknapt en ook in huis moet de winter worden verjaagd. Als jij daar ook last van hebt en je wilt je slaapkamer in een frisse lentesfeer brengen dan helpen wij je daar natuurlijk graag bij. We hebben mooie en fris getinte dekbedovertreksets waarmee je direct dat voorjaarsgevoel krijgt. En dat kan nu ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs. We hebben dekbedovertrekken van zuiver katoen in frisse voorjaarskleuren. Die kun je toch niet laten liggen.

dekbedovertrek turquoise wit

Kies frisse kleuren voor je dekbedovertrek voor een mooi voorjaar en lange zomer

Zodra de winter voorbij is wil je frisse kleuren in de slaapkamer. Het raam gaat weer open en de zon schijnt lekker naar binnen. Op je bed leg je bijvoorbeeld een hoes een strak blokmotief in mooie antraciet tinten.

dekbedovertrek grijs katoen alpahmbraHoud je van een bloemmotief dan is er ook vol op keuze. Kijk maar eens naar onderstaande foto met schitterende blauwtinten en mooi afstekende rode bloemen die ook terugkomen op de bijgeleverde kussenslopen.

dekbedovertrek lichtblauw bloesemWil je eens heel wat anders? Kies dan de dekbedovertrek set “Good Morning” met tekst in sierlijke letters in een mooie taupe kleur. Zo begin je iedere dag met een glimlach.

dekbedovertrek taupe Good MorningWaan je op Ibiza met een hoes waarin vooral de kleuren blauw en roze naar voren komen. Je waant je op het zonnige Ibiza met dit vrolijke dekbedovertrek op je bed.

dekbedovertrek roze Ibiza

Mooie dekbedovertrekken voor een vriendelijke prijs

De nieuwe voorjaarscollectie dekbedsets van Ookinhetpaars.nl is er één waar we trots op zijn en in de kwaliteit is zoals je van ons gewend bent.. Je koopt een dekbedhoes van uitstekende kwaliteit katoen, lekker fris en koel in de zomer maar heerlijk warm in de koude wintermaanden. Katoen ademt en past zich dus prima aan de omstandigheden aan. Je kunt deze dekbedhoezen dus het hele jaar door gebruiken.

dekbedovertrek bloesem grijs roze

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.