Advies nodig?

advies kussens plaids

Advies nodig?

Het kopen van een product via een webshop heeft voor- en nadelen. Een groot voordeel is natuurlijk dat je je huis niet uit hoeft. Lekker shoppen vanaf je bank of luie stoel. Makkelijk vergelijken en kiezen. En binnen enkele dagen heb je jouw aankoop in huis. Het lastiger van online kopen is dat je het product niet kan zien, niet kan voelen of kan ruiken. Je moet het doen met de foto’s en de omschrijving. En op elk scherm ziet de kleur er dan toch weer net anders uit. Help, wat nu?

Krijg persoonlijk advies

Ookinhetpaars biedt hulp. We geven je namelijk graag advies. Bij veel webshops hebben de medewerkers globaal kennis van de producten. Vaak zijn er zoveel producten en zoveel medewerkers, dat je onmogelijk kan verwachten dat elke medewerker alles over elk product weet. Bij Ookinhetpaars doet eigenaresse en oprichtster Claudia van den Berg zelf de hele inkoop van het volledige assortiment en maakt zelf keuzes welke producten bij het assortiment passen. Ze weet van elk product hoe het er exact uit ziet, hoe het aanvoelt, en hoe het ruikt (ja, een aantal wollen producten heeft die echte schapengeur) en hoe je het het beste kunt gebruiken en onderhouden.

Wil je een dikke plaid of juist een dun wollen exemplaar? Zo’n stoere deken van vroeger die een beetje prikt, of mag het juist helemaal niet kriebelen. En de kleur ….. Past bijvoorbeeld product A bij product B. En welke kleur past het mooiste op mijn bank en in de rest van mijn interieur?

Onze adviezen voor jouw beste keuze

We geven graag advies. Hiertoe hebben we ons drie stappenplan bedacht. Waarbij je natuurlijk zelf kunt zelf kiezen voor welke stap je gaat. Afhankelijk van jouw wensen en behoefte.

Keuzehulp. Je hebt al een redelijk goed beeld van wat je wilt, maar hebt toch wat twijfel omdat je  het allemaal via een plaatje op je scherm moet beoordelen. Dan is het basisadvies wat voor jou. We geven je een kort advies op basis van één of twee foto’s van jouw interieur. Stuur ons je foto’s en geef aan aan welke producten uit onze shop je zit te denken. Uiteraard mag je ons daarnaast overige informatie geven die je nuttig acht, bijvoorbeeld de kleur die op de muur zit.

We gaan aan de slag met jouw wensen en maken we speciaal voor jou een fotocollage en/of foto’s op basis van de door jou uitgekozen producten en/of die we zelf goed daarbij vinden passen. En die mooi in jouw interieur matchen. Zo krijg je een goed beeld van wat in jouw interieur past en hoe het op jouw bank, fauteuil of bed zal staan. Dit advies gaat online, dus via mail, What’s app of telefoon. Dit advies is gratis.

Stylingadvies. Je vindt het echt heel lastig om te kiezen. Je ziet genoeg mooie plaatjes op Pinterest en Instagram, je vindt meerdere producten in onze webshop erg mooi, maar wat past nu echt in jouw huis en op jouw bank? Dan heb je een uitgebreider advies nodig. Onze ervaren styliste helpt je dan graag verder. Zij kijkt online met je mee. Ook nu kun je je foto’s en insturen of een Pinterestboard delen met ons en al je wensen aangeven.

Op basis van jouw foto’s en wat je mooi lijkt, maken we twee of drie collages of foto’s passend bij jouw wensen en huidige interieur. We geven ook een onderbouwing van de verschillende collages. Ook krijg je advies over het aantal producten dat je het beste kunt kiezen gelet op de grootte en opstelling van je meubels. Dit advies gaat ook online, dus via mail, What’s app of telefoon. Dit advies kost 60 Euro.

Interieuradvies. Je bent van plan je interieur een nieuwe look geven en wilt met nieuwe plaids en kussen beginnen. Maar dan kom je erachter dat je geen keuzes kunt maken omdat je meer wilt dan alleen de bank een nieuwe look geven of je nieuwe bank mooi stylen. Misschien ben je niet alleen op zoek naar een mooie plaid maar ook naar gordijnen of een vloerkleed. Of wil je kleuradvies voor je hele benedenverdieping. Ook dan helpt onze styliste je graag verder. Dit advies kan online maar is meestal bij jou thuis. De kosten hiervoor zijn geheel afhankelijk van jouw precieze wensen. Er wordt voor jou een traject op maat gemaakt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Onze adviezen verplichten je tot niks wat betreft aankopen in onze webshop. Het belangrijkste is dat wij je verder helpen om jouw interieur helemaal naar wens te stylen met mooie producten. Uiteraard zien we je natuurlijk graag in onze webshop en vertrouwen wij erop dat je hier zult slagen en dat je jarenlang plezier zult hebben van met zorg uitgekozen artikelen van hoge kwaliteit.

Ik wil toch graag het product in het echt zien

Ook dat kan bij Ookinhetpaars. We hebben geen winkel, maar je kan altijd langskomen op afspraak. Dan laten we je de producten zien die je op het oog hebt. Neem bijvoorbeeld een stukje stof of een bankkussen mee. Zo maak je zeker een goede keuze.
Meteen een afspraak maken? Bel, sms of what’app naar 06-25283734.

plaid grijs wol

Ik ken Ookinhetpaars niet. Is dat wel vertrouwd?

Kopen op internet blijft spannend. Krijg ik wel wat ik heb besteld of kan ik naar mijn geld fluiten? Je hoort zoveel indianenverhalen. Dan toch maar bij een bekende webshop kopen, dan weet ik zeker dat het goed zit. Want Ookinhetpaars, dat ken ik (nog) niet.
Zoals je misschien weet, moeten webshops in Nederland zich aan de Nederlandse (en vaak ook Europese wet houden). Een voorbeeld daarvan is de wet ‘Kopen op afstand’. Omdat je het product niet hebt gezien, en je dus iets op afstand koopt, heb je het recht om je product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Zonder reden.
Maar hoe weet ik dat Ookinhetpaars zich aan de regelgeving voor webshops houdt? Zoals je kunt zien hebben wij het keurmerk van Webwinkelkeur op onze site staan. Dit keurmerk krijg je niet zo maar. Voordat je het keurmerk krijgt, toetst Webwinkelkeur of je je wel aan alle wetten en regels houdt. Pas dan mag je het keurmerk voeren. Ook controleren ze op regelmatige basis of dit nog steeds zo is, en of je dus een verlenging van je keurmerk krijgt. Zie je dus een webshop met het Webwinkelkeurmerk, dan weet je dat je goed zit. Betrouwbaar, duidelijk en volgens de regels.
Een andere manier om te zien of een webshop betrouwbaar is, en daarnaast levert wat ze beloven is de reviews van klanten. Een paar dagen nadat iemand een aankoop bij Ookinhetpaars heeft gedaan, ontvangt hij of zij een uitnodiging om een review te plaatsen. Dit is geheel vrijblijvend en ook weer onafhankelijk want uitgevoerd door Webwinkelkeur. We zijn blij dat zoveel klanten ons een beoordeling geven. Ook als jij iets bij ons hebt gekocht, krijg je een dergelijke uitnodiging. We hopen dat je ons wilt reviewen, daar leren wij van, maar helpt onze klanten ook een juiste keuze te maken. Onze review pagina vind je hier. Op dit moment scoren we een 9,6 (peildatum 21 april 2020).

plaids wol geel mint
 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ookinhetpaars
Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ellen: Heel erg bedankt voor het kleur e-magazine. Ik werd er helemaal blij van (en geïnspireerd).
close-link