Top

Kies voor sfeer met een gebreide plaid

blog sfeer met gebreide plaid


Kies voor sfeer met een gebreide plaid


Breien is de laatste jaren weer helemaal hip. Maar niet iedereen is even handig met de breipennen en veel mensen ontbreekt het ook simpelweg aan tijd. Zelf iets breiden en zeker als het gaat om iets groots zoals een gebreide plaid is daarbij ook nog eens een klus waar je wel even mee zoet bent. Zie je dat niet zitten maar wil je wel zo’n mooie gebreide plaid dan hebben we goed nieuws. Ookinhetpaars.nl heeft de mooiste gebreide plaids van natuurlijke materialen voor je geselecteerd en in een handige categorie bij elkaar gezet.


gebreide plaid grijs
Plaid van gebreide wol in rechte steek


Geniet van een warme plaid op de bank


Een warme gebreide plaid maakt je bank een knusse plek om je tijd door te brengen. Als het fris is kun je er lekker onder wegkruipen. Ook als je je niet helemaal fit voelt kun je lekker in een warme plaid gerold op de bank kruipen met een kop verse kruidenthee. Een gebreide plaid herken je direct aan het patroon van de steken dat duidelijk zichtbaar is. De meeste wollen materialen worden tegenwoordig geweven en daarom is een breisel best uniek. Je herkent een breisel aan de duidelijke breisteek. Bij een gebreide plaid ziet een geoefend oog direct welke steek er is gebruikt. Mooie kabels of een simpele rechte steek maken deze plaids uniek in uitstraling.

gebreide plaid wol taupe
Gebreide plaid taupe


Rustige kleuren die in ieder interieur passen


De gebreide plaids van Ookinhetpaars.nl zijn gebreid in stijlvolle rustige kleuren. Dit maakt het eenvoudig om ze in vrijwel elk interieur te combineren. Hou je van veel kleur dan geeft een rustig accent tussen al dat kleur de juiste balans. Of ga je voor allemaal neutrale rustige tinten die zo mooi met elkaar combineren. De plaids zijn verkrijgbaar in zachte tinten beige en stoer antraciet maar ook bijvoorbeeld in olive (olijf) groen, een kleur die misschien wat minder voor de hand ligt maar die je interieur verrassend kunt aanvullen. Deze vind je bijvoorbeeld bij het merk Knit Factory.

gebreide plaid olijf groen


Plaid olive gebreid


Natuurlijke materialen in je interieur


Voor de gebreide plaid wordt gebruik gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Mooie alpaca wol of natuurlijke katoen. Ook mohair plaids vind je in het assortiment. Deze natuurlijke materialen gaan lang mee mits je ze op de juiste manier behandelt met uitwassen. Alle producten in de webshop, dus ook de gebreide plaids, worden door Ookinhetpaars.nl met zorg geselecteerd. Het welzijn van dieren en aandacht en zorg voor het milieu zijn hierbij erg belangrijk. Maar uiteraard is ook de kwaliteit voor ons doorslaggevend om een product in het assortiment op te nemen.

gebreide plaids kabels


Bekijk het assortiment gebreide plaids


Ben je benieuwd naar ons assortiment gebreide plaids, bekijk dan eens ons aanbod dat regelmatig met nieuwe producten wordt aangevuld. Verwen jezelf met een mooie gebreide plaid voor op de bank of voor op je bed. Je kunt eindeloos combineren met deze mooie plaids. Het is ook een mooi cadeau voor een housewarming of een andere bijzondere gelegenheid.

gebreide plaids kussens

Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?

gepubliceerd op: 13-4-2018