Top

Kussens en plaids op een grijze bank

grijze bank kussens plaidsgepubliceerd op: 23-09-2016

Kussens en plaids voor op een grijze bank


Sinds vorige maand hebben we een nieuwe bank. Heerlijk en dat werd wel tijd ook. De vorige was behoorlijk toegetakeld door de katten en begon ook nog eens erg door te zakken. Dus op zoek naar een nieuwe. Na lang zoeken en veel winkels langs vonden we 'm bij Loods5. Ik wilde graag donkergroen maar de bank in ons favoriete model was er niet in die kleur, dus het werd heel saai grijs. En een hoekbank. Een hoek omdat dat het beste past bij de vorm van onze woonkamer. Het schijnt overigens dat 70% van de mensen een grijze bank heeft. En dat is niet voor niks. Want ondanks dat saaie en veilige, kun je met grijs eigenlijk alle kanten op. Het past altijd in je huis ook al verander je van kleur. En daarnaast passen alle kleuren er ook op. En dus kan je helemaal los gaan met mooie kussens en zachte plaids.

bank grijs kussens plaids


Kussens in de kleur van het seizoen


En met een grijze bank als basis kun je nog eens wisselen van kleur. Kies bijvoorbeeld voor een andere look passend bij het seizoen, pasteltintjes en frisse kleuren voor een zomersfeer en warmte en wat diepere kleuren nu voor het najaar en de winter. Kies in de winter bijvoorbeeld voor een warme rode plaid op je bank. Of een lekkere gebreide plaid. Maak het geheel af door de kleuren terug te laten komen op andere plekken in je woonkamer, een schaal kleurrijke kaarsen, een schilderij of een mooie pot met een plant. Wil je inspiratie over de nieuwe kleuren voor dit najaar, kijk dan eens in deze blog.
En wil je het toch liever rustig houden en niet zo veel kleur, kies dan eens voor grijze kussens. Helemaal niet saai als je verschillende tinten grijs met elkaar combineert.

foto


Kies voor een warme plaid


Ook een plaid mag natuurlijk niet ontbreken op je bank. Ik heb zelf 3 plaids op de bank liggen, niet zo gek met mijn webshop. Een warme dikke mohair, favoriet bij onze kat Sien, een stoere grafische deken van merinowol en een dunnere lamswollen plaid. Elke avond trek ik er wel een lekkere plaid bij. Ik ben een koukleum dus voor mij zijn plaids ideaal.

foto


De bank staat nu even en we zijn er erg blij mee, ondanks dat wat saaie grijs:-). Dus een grijze bank: Rustig (niet saai dus) en een fijne uitnodiging om jouw favoriete kleuren en stijl lekker te kunnen toepassen.

foto
Nog meer inspiratie