Top

Binnenkijken bij Hester

blog binnenkijken Hester


Binnenkijken in jaren 50 huis van Hester


Vandaag laten we je graag het heerlijke jaren 50 huis zien van Hester. Een heerlijk interieur met rust en wat kleur. Hester is op Instagram bekend als hes.v.k. Dit is haar eigen verhaal:
Samen met mijn man, en onze twee jongens van 2,5 jaar en 6 maanden wonen wij in deze knusse jaren '50 woning. Een aantal jaren geleden zijn Erik en ik na een aantal jaren huren, op zoek gegaan naar onze eerste koopwoning. Tijdens de bezichtiging waren we meteen verliefd! Niet zozeer op het huis zelf want het werd een kluswoning. Maar wel op de locatie. We wonen midden in een woonwijk, maar toch hebben we voor én achter vrij uitzicht. Met achter een 'boeren' vaart en kwakende kikkers, en daarnaast weilanden met paarden, koeien en lammetjes in de lente... Je kunt het zo gek nog niet bedenken en het loopt in onze ''achtertuin''. Met twee jonge kinderen, is dit natuurlijk helemaal het einde.  Heel vaak zitten we minuten lang samen op het hek, de weilanden over te ''turen''.


binnenkijken gele bloemen

Ons huis is ons thuis


Ik ben ontzettend trots op mijn man Erik. Hij heeft ons huis helemaal zelf verbouwd. Toen we voor de eerste keer binnenliepen, vond ik het maar niks. Donker, oud en triest…. Maar Erik keek daar doorheen, en zag overal mogelijkheden. Hij heeft ervoor gezorgd dat dit huis onze thuis geworden is.


binnenkijken wit hert

Early Dew

 

Onlangs heeft Erik een lambrisering op een muur geverfd. We hebben gekozen voor de kleur 'Early Dew' van Flexa. Ik was al langere tijd opzoek naar een kleurtje voor op de muur. De kleur was ik overigens al een tijdje over uit. Maar gingen we voor een lambrisering, of zou het mooier zijn om de hele muur te verven? We zijn voor de lambrisering gegaan en daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad! Ik vind de kleur prachtig en het combineert perfect met het okergele wat je overal in ons huis terugvindt.

binnenkijken woonkamer hert


Lekker stylen


Met de inrichting bemoeit Erik zich eigenlijk weinig tot niet, maar hij geeft wel aan of hij iets absoluut wel of niet mooi vindt. Waar ik zo ontzettend van kan genieten, en tevens ontspanning in vind is mijn interieur. En dan voornamelijk; de styling hiervan! Ik hoor het vaak, en ik twijfel zelf ook regelmatig… of ik eigenlijk wel voor het juiste beroep heb gekozen? Toen Erik en ik nog geen kinderen hadden, was mijn vensterbank net een etalage. Iedere week stond er wat anders! Inmiddels is dat met twee jonge kinderen, in combinatie met een drukke baan wel anders geworden. Maar nog steeds zoek ik de kleine momenten waar mogelijk, om lekker te schuiven en opnieuw te stylen. Ook de kinderkamers worden regelmatig onder handen genomen…

binnenkijken lijsten


Naar de kringloop voor ons huis


Ik kom graag bij de kringloop want ik ben gek op oude spulletjes. Maar ik ga ook graag naar leuke woonbeurzen. Wat ik zo ontzettend leuk vind is om alle, soms ook juist de 'kleine' shops te ontdekken op Instagram.


binnenkijken early dew

Onze woning
  is een twee onder 1-kap woning uit de jaren '50.  Ooit hopen we ergens op een mooi plekje aan het water te wonen. Maar ik zeg altijd; een mens moet altijd iets te wensen houden…

binnenkijken keuken woonkamer

Zin in nog meer inspiratie voor je interieur?

gepubliceerd op: 19-11-2017