Top

Sprei Nice linnen celadon, 2 maten

  • Sprei Nice linnen celadon, 2 maten
210,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen


Sprei in zachtgroene kleur, celadon


Heerlijke linnen sprei voor op je bed. De kleur heet Celadon, heel zacht groen.
Deze luxe linnen sprei is verkrijgbaar in twee maten:
  • Eenpersoonsbed: 130 cm breed bij 250 cm lang.
  • Tweepersoonsbed 250 cm breed bij 260 cm lang.

Je kleedt je slaapkamer mooi aan met deze linnen sprei. Een mooi item in je slaapkamer en natuurlijk ook erg praktisch. Je gebruikt 'm het hele jaar als sprei voor een mooie aankleding van je slaapkamer. Hij geeft je slaapkamer een opgeruimd en gezellige sfeer. In de winter kun je 'm gebruiken als extra laagje over je dekbed. En in de zomer als zomerse deken met alleen een laken eronder. Je dekbed kan zo lang in de opslag. Jij slaapt heerlijk. 
Uiteraard kun je 'm ook gebruiken als XL plaid op de bank.

Deze groene sprei is gemaakt van stone-washed linnen en doorgestikt in vierkante blokken. De uitstraling van linnen beddengoed is niet te vergelijken met andere materialen. Daarnaast zorgt slapen onder linnen beddengoed ook nog eens voor een bewezen betere nachtrust en slaapcomfort. De ecologische en antibacteriële eigenschappen van linnen reguleren de lichaamstemperatuur en zorgen voor een natuurlijke acclimatisatie. Linnen beddengoed wordt geadviseerd voor mensen met allergieën.

Deze celadon lichtgroene linnen sprei is gemaakt van voorgewassen linnen (stonewashed linnen). De achterkant is katoen. Hierdoor zijn de breedte en lengte maten niet exact. De stonewashed linnen stoffen zijn zacht en hebben een licht kreuk effect. Het is dan ook niet nodig om de sprei te strijken. 

Je kunt deze linnen sprei op maximaal 40 graden in de wasmachine wassen. Doe de wasmachine niet te vol omdat dit ervoor kan zorgen dat de vezels afbreken.  Het beste kun je vervolgens het linnen beddengoed in de open lucht laten drogen en eventueel de laatste 10 minuten in een droogtrommel drogen om weer het zachte gevoel te krijgen (bij middelmatige temperatuur).
 

Informatie sprei linnen

  • Deze groene sprei is geweven van 100% linnen.
  • Design: doorgestikt.
  • Formaat: eenpersoons: 130 cm bij 250 cm, tweepersoons: 260 cm bij 250 cm.
  • Kleur: Celadon, heel zacht groen.
  • Deze sprei is er naast de kleur Celadon ook nog in vele andere prachtige kleuren verkrijgbaar.
  • Onderhoud: wasmachine 40 graden, aan de lucht drogen. Strijken is niet nodig. Het linnen heeft van zichzelf een iets wat kreuk effect.
  • Merk: House in Style

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@