Top

Sprei Nice linnen-katoen blauw, indigo, 2 maten

 • Sprei Nice linnen-katoen blauw, indigo, 2 maten
 • Sprei Nice linnen-katoen blauw, indigo, 2 maten
210,00
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Donkerblauwe sprei of plaid


Donkerblauwe sprei. Prachtige blauwe sprei in een mooie warme kleur donkerblauw, navy of indigo. Het is een heerlijke katoenen-linnen blauwe sprei die perfect voor op je bed.
Hij is verkrijgbaar in twee maten:
 • Eenpersoonsbed: 130 cm breed bij 250 cm lang. (tijdelijk niet verkrijgbaar).
 • Tweepersoonsbed en lits jumeaux 250 cm breed bij 260 cm lang.
Deze blauwe sprei is van het merk House in Style. De kenmerken van House in Style zijn, kwaliteit, zo duurzaam mogelijke productie en rustige tinten uit de natuur. Alle woontextiel van House in Style kun je prachtig met elkaar combineren.
Deze donkerblauwe sprei is heerlijk groot. Zo bedek je mooi je hele bed. Een sprei staat opgeruimd en geeft je slaapkamer een mooie sfeer. Daarnaast is een sprei ook een praktisch woonaccessoire. Je kunt 'm namelijk ook heel goed als deken gebruiken. In de zomer is ie heerlijk over alleen een laken. Je dekbed kan zo lang in de opslag. Die is in een warme zomer vaak te warm. Een katoenen-linnen deken is dan precies warm genoeg. In de winter gebruik je 'm juist over je dekbed, als extra laag. Dat geeft meer warmte en dikte.
Deze sprei is gemaakt van stone-washed linnen en doorgestikt in vierkante blokken aan de ene kant. De andere kant is van 100% katoen. Zowel linnen en katoen zijn fijne materialen om als beddengoed te gebruiken. Katoen is zacht en luchtig. Linnen heeft antibacteriële eigenschappen. Daarnaast is de uitstraling van linnen beddengoed prachtig en niet te vergelijken met andere materialen. Linnen beddengoed slapt heerlijk en zorgt voor een goede nachtrust. De ecologische en  eigenschappen van linnen reguleren de lichaamstemperatuur en zorgen voor een natuurlijke acclimatisatie.
Deze blauwe linnen-katoenen sprei is gemaakt van voorgewassen linnen (stonewashed linnen). De andere kant is van 100% katoen stonewashed. De stonewashed stoffen zijn zacht en hebben een licht kreuk effect. Het is dan ook niet nodig om de sprei te strijken (hoera).
Onderhoud: Wij adviseren om deze linnen sprei op maximaal 40 graden in de wasmachine te wassen. Verder adviseren wij om de wasmachine niet te overladen omdat dit ervoor kan zorgen dat de vezels afbreken.
Het beste kun je vervolgens het linnen beddengoed in de open lucht laten drogen en eventueel de laatste 10 minuten in een droogtrommel drogen om weer het zachte gevoel te krijgen (bij middelmatige temperatuur).

Informatie blauwe sprei linnen

 • Deze blauwe sprei is geweven van 100% linnen (ene kant) en 100% katoen (andere zijde).
 • Design: doorgestikt.
 • Type: Nice.
 • In twee maten: eenpersoons: 130 cm bij 250 cm, tweepersoons: 260 cm bij 250 cm.
 • Kleur: blauw, indigo.
 • Deze grote sprei is er naast donkerblauw (indigo), ook nog in vele andere prachtige kleuren verkrijgbaar.
 • Onderhoud: wasmachine 40 graden, aan de lucht drogen. Strijken is niet nodig. Het linnen heeft van zichzelf een iets wat kreuk effect.
 • Merk: House in Style.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over