Top

Sprei Nice linnen blauw, indigo, 2 maten

 • Sprei Nice linnen blauw, indigo, 2 maten
 • Sprei Nice linnen blauw, indigo, 2 maten
210,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen


Donkerblauwe sprei of plaid

Donkerblauwe sprei. Prachtige blauwe sprei in een mooie warme kleur donkerblauw, navy of indigo. Het is een heerlijke katoenen blauwe sprei perfect voor op je bed.
Hij is verkrijgbaar in twee maten:
 • Eenpersoonsbed: 130 cm breed bij 250 cm lang. (tijdelijk niet verkrijgbaar).
 • Tweepersoonsbed 250 cm breed bij 260 cm lang.
Deze donkerblauwe sprei is zo groot dat ie makkelijk op je eenpersoons of tweepersoonsbed gebruikt kan worden. Een mooi item in je slaapkamer en natuurlijk ook erg praktisch. Het hele jaar gebruik je 'm als sprei voor een mooie aankleding van je slaapkamer. Hij geeft je slaapkamer een opgeruimd en gezellige sfeer. In de winter heeft ie een toegevoegde waarde want dan kun je deze fijne sprei gebruiken als extra laagje over je dekbed. Heerlijk warm. En in de zomer gebruik je 'm als zomerse deken met alleen een laken eronder. Een dekbed kan zo lang in de opslag. Jij slaapt heerlijk. 

Deze blauwe sprei is gemaakt van stone-washed linnen en doorgestikt in vierkante blokken. De uitstraling van linnen beddengoed is prachtig en niet te evenaren met andere materialen. Daarnaast zorgt slapen onder linnen beddengoed ook nog eens voor een bewezen betere nachtrust en slaapcomfort. De ecologische en antibacteriële eigenschappen van linnen reguleren de lichaamstemperatuur en zorgen voor een natuurlijke acclimatisatie. Linnen beddengoed wordt zelfs geadviseerd voor mensen met allergieën.

Deze blauwe linnen sprei is gemaakt van voorgewassen linnen (stonewashed linnen). Hierdoor zijn de breedte en lengte maten niet exact. De stonewashed linnen stoffen zijn zacht en hebben een licht kreuk effect. Het is dan ook overbodig om deze dekbedden en lakens te strijken. Het linnen van het merk House in Style is stonewashed, hierdoor is het zacht en heeft het een licht kreuk effect. Het is dan ook overbodig om deze sprei te strijken.

Wij adviseren om deze linnen sprei op maximaal 40 graden in de wasmachine te wassen. Verder adviseren wij om de wasmachine niet te overladen omdat dit ervoor kan zorgen dat de vezels afbreken.
Het beste kun je vervolgens het linnen beddengoed in de open lucht laten drogen en eventueel de laatste 10 minuten in een droogtrommel drogen om weer het zachte gevoel te krijgen (bij middelmatige temperatuur).

Informatie blauwe sprei linnen

 • Deze blauwe sprei is geweven van 100% linnen.
 • Design: doorgestikt.
 • Type: Nice.
 • Formaat: eenpersoons: 130 cm bij 250 cm, tweepersoons: 260 cm bij 250 cm.
 • Kleur: blauw, indigo.
 • Deze XL sprei is er naast donkerblauw (indigo), ook nog in vele andere prachtige kleuren verkrijgbaar.
 • Onderhoud: wasmachine 40 graden, aan de lucht drogen. Strijken is niet nodig. Het linnen heeft van zichzelf een iets wat kreuk effect.
 • Merk: House in Style

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@