Top

Sprei Malin katoen antracietgrijs (off-black), 2 persoonsbed

  • Sprei Malin katoen antracietgrijs (off-black), 2 persoonsbed
  • Sprei Malin katoen antracietgrijs (off-black), 2 persoonsbed
  • Sprei Malin katoen antracietgrijs (off-black), 2 persoonsbed
190,00
Bestellen op aanvraag


Antracietgrijze sprei katoen


Heerlijke katoenen antracietgrijze sprei voor op je bed, kleur Off-Black, dus een bijna zwarte kleur grijs. Deze antracietgrijze sprei is heerlijk groot. Hij past met gemak op je tweepersoonsbed want hij meet 240 cm breed en 260 cm lang.
Deze donkergrijze sprei heeft twee zijden. De ene kant is van 100% katoen, de andere kant is chenille (dit is ook katoen maar dan extra zacht gemaakt). Je kunt 'm dus aan twee kanten gebruiken. Op de ene kant is de sprei mooi doorgestikt in een ruiten patroon.
Een sprei is een aanwinst voor je slaapkamer. Hij staat prachtig op je bed en geeft je kamer een opgeruimd geheel. Maar je kunt 'm ook als katoenen deken gebruiken. In de winter hou je 'm over je dekbed zodat je een extra laagje hebt. Heerlijk warm. In de zomer kun je 'm gebruiken als katoenen deken direct over een laken. Zo heb je toch wat om je heen maar een stuk minder dan een, toch altijd vrij dik, dekbed. Dus zo'n katoenen sprei is een product dat je multi-functioneel kunt gebruiken en je zult er dus veel plezier van hebben. En het leuke is, is dat er ook een bijpassend donkergrijs kussen is, in hetzelfde materiaal en ook het doorgestikte patroon. Zo maak je er één geheel van.
Deze antracietgrijze sprei (kleur Off-Black bijna zwart dus) is geweven van 100% katoen. De stof is heel erg zacht, erg prettig om onder te liggen dus.
Het off-black (antracietgrijs, beetje richting zwart) is een stoere kleur. Daarmee voeg je een krachtig element toe aan je slaapkamer. ook combineert zwart/donkergrijs natuurlijk heel goed. Prachtig in contrast met wit, maar ook heel mooi met veel grijstinten. Of gebruik 'm als rustige basis in een slaapkamer met meer kleur.
Merk: House in Style, een Nederlands kwaliteitsmerk.

Informatie antracietgrijze sprei katoen chenille

  • Deze antracietgrijze sprei is geweven van 100% katoen en chenille, twee verschillende kanten, heerlijk zacht.
  • Formaat: tweepersoons: 240 cm breed bij 260 cm lang.
  • Kleur: antracietgrijs, Off-Black.
  • Er is ook een bijpassend donkergrijs kussen.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code