Top

Sprei Santorini, donkergrijs, 200-240 cm

Nieuw
  • Sprei Santorini, donkergrijs, 200-240 cm
100,00
Verwachte levertijd: 2 dagen


Donkergrijze sprei of plaid


Heerlijke katoenen grijze sprei voor op je bed of als grote plaid op je bank. Deze donkergrijze sprei is zo groot dat ie makkelijk op een tweepersoonsbed gebruikt kan worden. De sprei is 200 cm breed en 240 cm lang. Hij is geweven van 100% katoen, double face. Double face betekent dat ie bestaat uit 2 dunne laagjes aan elkaar. De ene kant is wat donkerder grijs dan de andere kant. Mooi want zo kun je eens wisselen van kleur. De lichte kant in de zomer en de donkere in de winter bijvoorbeeld.
Een mooi item in je slaapkamer en natuurlijk ook erg praktisch. Als zomerse deken met alleen een laken eronder en je komt een warme zomer wel door. Een dekbed kan zo lang in de opslag. Jij slaapt heerlijk. In de winter gebruik je deze sprei van katoen juist als extra laagje over je deken of dekbed. En het hele jaar door gebruik je 'm als sprei om je slaapkamer mooi aan te kleden. Hij geeft je slaapkamer een opgeruimd en gezellige sfeer. En de kleur donkergrijs is een prachtige, rustige kleur voor in de slaapkamer. 

Deze sprei of XL plaid is maar liefst 200 cm breed en 240 cm lang. Hij valt dus mooi over een tweepersoonsbed. Deze donkergrijze sprei is geweven van 100% biologische katoen en is double face geweven (twee laagjes).
De kleur van deze grote sprei is mooi warm een iets donkere grijs.
Het grijs is neutraal en stoer en dus een kleur die perfect combineert met allerlei verschillende kleuren maar ook erg mooi is in een rustige slaapkamer met veel wit, wat zwart of met hout tinten.

Informatie donkergrijze sprei katoen

  • Deze donkergrijze sprei is geweven van biologische katoen.
  • Formaat: 200 cm breed bij 240 cm lang.
  • Kleur: grijs, dark grey. Twee kleuren grijs.
  • Deze XL plaid is er naast donkergrijs, ook in lichtgrijs, blauw en wit.
  • Onderhoud: 30 graden wasmachine.
  • Merk: House in Style

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Dit vind je misschien ook mooi