Top

Plaids: roze

loading
close


close
min: max:
Plaid brushed mohair: multicolor

Plaid brushed mohair: multicolor

€ 109,50
Plaid brushed mohair: roze, groen, paars

Plaid brushed mohair: roze, groen, paars

€ 109,50
Plaid cashmere-merino: roze

Plaid cashmere-merino: roze

€ 112,50
(tijdelijk niet leverbaar)
Plaid cashmere-merino: roze rood

Plaid cashmere-merino: roze rood

€ 112,50
Plaid lamswol Samba: roze

Plaid lamswol Samba: roze

€ 72,95
Plaid merino: poederroze

Plaid merino: poederroze

€ 117,50
Plaid of grand foulard roze katoen

Plaid of grand foulard roze katoen

€ 65,00
Plaid wol: effen, roze, fawn

Plaid wol: effen, roze, fawn

€ 80,00
Plaid wol: groen, roze

Plaid wol: groen, roze

€ 69,50
Sprei Santorini, lichtgrijs nude, 200-240 cm
Nieuw

Een roze plaid in huis


Een roze plaid geeft je bank veel kleur. Daarnaast geeft ie je natuurlijk ook de nodige warmte en knusheid, zeker als het een wollen exemplaar is. Met roze haal je een vrouwelijk accent in je huis. Roze wordt natuurlijk veel gebruikt voor meisjeskamers maar roze kan natuurlijk ook heel goed in de woonkamer worden toegepast. Zeker in combinatie met wat stoerdere meubels, staal en hout, geeft roze een supermooie toevoeging zonder te meisjesachtig te worden. Kies dus eens voor een roze plaid, zeker op een neutrale bank. Als tegenhanger voor donkere meubels geeft roze ook veel pit en vrolijkheid. Subtiel kan ook met poederroze of oudroze. Het roze hoeft dus niet altijd te overheersen zoals met fuchsiaroze. Hou de basis zoals muren en grote meubels dan ook rustig, dan krijg je een heel mooi rustig en pastel-achtig geheel. Helemaal een interieur van nu. Voeg roze toe in de woonaccessoires: een paar roze kussens, wat kaarsen en natuurlijk een mooie roze plaid.

Een plaid in roze


Op deze pagina vind je alle roze plaids op een rijtje. Een roze plaid past op elke bank in een neutrale kleur, zoals een grijze, bruine of beige bank. We hebben roze plaids in verschillende tinten roze. Kijk bijvoorbeeld eens bij de zachte pastel en poeder roze exemplaren. Of kies je lever voor een felroze fuchsia tint. Of wat drukkere met naast roze meerdere kleuren. Hier vind je vast wel een plaid die past in jouw interieur dat nog wel wat roze kan gebruiken. Want roze geeft een mooi kleuraccent aan je inrichting.
De plaids zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zowel van katoen en zeker hebben we ook veel wollen plaids. Ook vind je hier onze extra grote plaids die je zelfs als sprei kunt gebruiken. Ook een aantal mohair plaids met roze tinten er in, staan in dit rijtje. Voldoende keuze toch.
En hou je wel van roze maar vind je het al snel te fel worden? Of is de rest van het gezin minder bij met jouw keuze voor roze? Combineer roze dan met een neutrale tint. Combineer bijvoorbeeld met een grijze plaid. Zeker met bijvoorbeeld antracietgrijs hou je het stoerder en mannelijker. Zo is iedereen blij met je keuze.