Top

Plaids: kleur

Een plaid in jouw favoriete kleur


Een mooie plaid is een sieraad op je bank. Daarnaast is een plaid ook een fijn gebruiksvoorwerp want hij geeft je veel warmte. Sla 'm lekker om je heen op de bank en je zit behaaglijk met een kopje thee en je favoriete boek.
We hebben plaids in allerlei verschillende kleuren dus zeker ook in die past bij jouw interieur en de kleuren in je huis. Zoek je een deken in het groen, wil je liever een oranje of is jouw favoriete kleur plaid geel? Natuurlijk hebben we ook allerlei kleuren blauwe plaids. Ook hebben we warme tinten zoals paars, rood en roze.
Hier klik je eenvoudig door naar de plaids in jouw kleur en passend op jouw bank en in jouw interieur. Maak je huis knus, warm en gezellig. Color your home!

Een plaid in je huis


Als kind werd het je vast gevraagd: wat is je lievelingskleur? Maar ook als volwassene hebben we allemaal onze favoriete kleur(en). Voor onze kleding maar natuurlijk ook voor in huis. Of je nu je huis ingericht hebt met veel kleur of juist kiest voor een neutrale basis met woonaccessoires in één kleuraccent, het uitgangspunt is je fijn voelen in je eigen huis. Het is tenslotte jouw thuis. Een plaid voegt een mooi en warm kleuraccent toe aan je interieur. Overdag ligt ie mooi over de rand van je bank en in de avond trek je 'm lekker over je heen als het wat kil wordt. Een plaid is dus echt een woonaccessoire die niet alleen mooi maar ook functioneel is. Daarnaast hebben we ook XL formaat, heerlijk als deken maar ook als sprei voor op je bed. Of gebruik een wollen XL plaid als vervanging voor je dekbed, dat slaapt heerlijk warm.
Meer informatie over een plaid kopen vind je hier.