Top

Plaids: kleur

Een plaid in jouw favoriete kleur


Een mooie plaid is een sieraad op je bank. Hij geeft je bank kleur en straalt warmte uit. Daarnaast is een plaid ook een fijn gebruiksvoorwerp want hij geeft jouzelf ook veel warmte. Sla 'm lekker om je heen op de bank en je zit behaaglijk met een kopje thee en je favoriete boek. 's Avonds als je lang stil zit krijg je het toch vaak wat koud. De verwarming hoeft niet hoger dus ook nog eens goed voor het milieu. Jij zit er warmpjes bij.
We hebben plaids in allerlei verschillende kleuren dus zeker ook één die past bij jouw interieur en mooi combineert met de kleuren in je huis.
Dus klik eenvoudig door naar jouw interieur kleur en dan vind je jouw product dat het beste passend is op jouw bank en mooi kleurt in je woonkamer. Maak je huis knus, warm en gezellig. Color your home!

Een plaid op je bank


Als kind werd het je vast regelmatig gevraagd: wat is je lievelingskleur? Maar ook als volwassenen hebben we allemaal onze favoriete kleur(en). Voor onze kleding maar natuurlijk ook voor in huis. Of je nu je huis ingericht hebt met veel kleur of juist kiest voor een neutrale basis met woonaccessoires in één kleuraccent, het uitgangspunt is je fijn voelen in je eigen huis. Het is tenslotte jouw thuis. En  kleur is daarbij heel bepalend voor de sfeer. Een plaid in jouw kleur voegt daarom een mooi en warm kleuraccent toe aan je interieur. Overdag ligt ie mooi over de leuning van je bank en in de avond trek je 'm lekker over je heen als het wat kil wordt. Het is dus echt een woonaccessoire die niet alleen mooi maar ook functioneel is. Uiteraard staat ie ook mooi gedrapeerd over je bed en ook daar geeft ie je warmte en comfort.