Top

Plaids: geel

Plaid brushed mohair: grijs okergeel

Plaid brushed mohair: grijs okergeel

€ 107,50
(tijdelijk niet leverbaar)
Plaid cashmere-merino: okergeel
Nieuw

Plaid cashmere-merino: okergeel

€ 112,50
(tijdelijk niet leverbaar)
Plaid merino: geel

Plaid merino: geel

€ 117,50
Plaid merino: geel oker

Plaid merino: geel oker

€ 117,50

Een gele plaid


Haal de zomer in huis met een heerlijke gele plaid! Ga je voor fris fel geel of juist zacht geel? Effen of juist een grafische print? Bij ons vind je ze allemaal. Een gele plaid en een paar bijbehorende kussens fleuren heel je interieur op. Geel staat geweldig wanneer je de rest van je interieur neutraal houdt. Kies voor wittinten en houten accessoires en meubels. Hier en daar een toef grijs en natuurlijk veel geel. Je geeft je woonkamer direct een stijlvolle boost!

Dus voor een zonnig accent in huis gebruik je een gele plaid over je bank. En natuurlijk gebruik je zo'n fijne warme plaid ook om zelf onder te zitten. Hier vind je onze selectie aan gele plaids.
  • Mooi effen geel in 2 verschillende tinten van alpacawol (fair-trade),
  • met een grafisch motief van de Deense Tina Ratzer,
  • de stoere plaid met cirkels en cylinders in geel met blauw van Normann Copenhagen
  • en de sprei in okergeel van Fest Amsterdam. Een gele plaid past altijd en geeft meteen kleur aan je huis.


Een plaid in zonnig geel


Geel is de kleur van de zon en de kleur van veel bloemen. Dus met een gele deken in je huis haal je echt de zomer binnen. Zelfs in de winter ziet je huis er warm uit met geel in je interieur. Ga je voor een groots gebaar en verf je een muur geel en maak je een statement met een gele bank? Of hou je het wat rustiger en voeg je geel toe in de vorm van woonaccessoires. Hoe je het ook doet, geel is een heerlijke kleur voor je huis. Zeker natuurlijk met een mooie warme gele plaid.
Helemaal van nu: geel gecombineerd met pasteltinten een een vleugje goud. Houdt de basis bij voorkeur wit en kies bijvoorbeeld voor een plaid met grafisch patroon, zodat het geheel niet zoet wordt. De plaids van Tina Ratzer of Funky Doris lenen zich hiervoor bij uitstek. Hier vind je dus jouw perfecte gele plaid voor jouw interieur.