Top

Plaid merino: petrol

30% Korting
  • Plaid merino: petrol
€ 117,50
82,50
Bestellen op aanvraag


Plaid petrol


Petrolkleurige plaid van merinowol. Deze petrol plaid heeft een prachtige donkere, diepe kleur die je interieur een mooie, warme kleurboost geeft.
Het grafische patroon heet Twist a Twill. Twist a Twill kenmerkt zich door driehoekjes, die net wat onregelmatig gerangschikt zijn. Het ontwerp van deze plaid in petrol is van de Deense Tina Ratzer.
Deze plaid is geweven van merinowol. Merino komt van het merino schaap, die een warme, dikke wol geeft. Merino wordt veel voor outdoor kleding gebruikt omdat het enerzijds zo warm houdt maar ook erg goed ademt. Naast outdoor kleding is deze wol dus ook zeer geschikt voor warme dekens en plaids. Veel merinowol komt uit Australië. Helaas komt daar veel dieronvriendelijke merinowol vandaan. De wol voor deze merinowollen plaid komt uit Europa waar wel diervriendelijk wordt geproduceerd.

Plaid in petrolblauw

  • Merk: Tina Ratzer uit Denemarken.
  • Kleur: petrol, donker turquoise.
  • Formaat: 130 cm breed bij 190 cm lang.
  • Materiaal: 100% merinowol. Merinowol is een hoge kwaliteit wol. De eigenschappen zijn: isolerend, warm en vuil afstotend. De merinowol voor deze plaid is diervriendelijk geproduceerd.
  • Deze petrol plaid kun je qua dikte en gevoel het beste vergelijken met zo'n deken van vroeger.
  • Serie: Twist a Twill, mooi grafisch design van driehoekjes, met een wat onregelmatige twist in het patroon.

Onderhoud plaid merinowol


Deze petrol plaid is gemaakt van merinowol. Merinowol is van het merinoschaap en een zeer hoge kwaliteit wol. Wol en dus ook merinowol is vuil afstotend dus je hebt vrijwel geen onderhoud aan je plaid. Laat de plaid soms buiten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Indien echt nodig, dan kun je 'm wassen met het wolwas programma. Heel praktisch dus.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Past mooi bij: