Top

Plaid lamswol: oranje, petrol

  • Plaid lamswol: oranje, petrol
  • Plaid lamswol: oranje, petrol
  • Plaid lamswol: oranje, petrol
  • Plaid lamswol: oranje, petrol
  • Plaid lamswol: oranje, petrol
89,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Plaid in oranje met petrol

Plaid oranje met petrol. O wat een mooie, warme kleuren heeft deze plaid. Een mooie warme combinatie van oranje met petrol. De kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd en stralen echt warmte uit. De oranje plaid is geweven van lamswol. Lamswol is heerlijk zacht, niet dik, pilt en prikt niet. Daarnaast is lamswol isolerend waardoor deze plaid heerlijk warm is.
De plaid is geweven in Ierland, bij John Hanly. John Hanly is een familiebedrijf waar nu de 4de generatie Hanly aan het hoofd staat. Ze maken prachtige wollen plaids in Ierse ruiten en blokken patronen in mooie kleurcombinaties. De afmeting van deze lamswollen plaid is 137 cm breed bij 180 cm lang. Dit is een ideale maat voor op de bank of over een stoel. Ook kan ie mooi over het voeteneind van je bed, je trekt 'm er dan bij als het koud wordt. Door de combinatie van kleuren een eye-catcher in je interieur.

Deze plaid wordt gratis verzonden!

Lamswollen plaid, het onderhoud

Lamswol is een natuurproduct en wordt gemaakt van de eerste wol die lammeren maken. Een natuurlijke eigenschap van lamswol is dat het vuil afstoot. Daardoor wordt een lamswollen plaid niet snel vies. Natuurlijk, als er wat over heen gaat dan moet ie gereinigd worden. Dan kun je 'm het beste laten stomen dan blijft ie het mooist. Verder kun je de plaid af en toe even buiten hangen, dan is ie weer heerlijk fris en heb je verder geen onderhoud aan je plaid.
Uiteraard wordt de wol diervriendelijk geproduceerd.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over