Top

Plaid alpaca wol: effen, botanic green

30% Korting
  • Plaid alpaca wol: effen, botanic green
€ 99,00
69,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Plaid groen, donkergroen


Deze donkergroene plaid is van alpacawol geweven en dus is ie heerlijk zacht en prikt ie niet. Hij voelt aan als een sjaal, lekker warm en soepel. De plaid heeft een warme donkere kleur groen: botanic green. Een rustige kleur die goed combineert met andere groenen, rustige tinten zoals beige of grijs of wat drukker met bijvoorbeeld geel.

Deze groene plaid is geweven van alpacawol. Alpacawol is wol afkomstig van de berglama, die leeft in Zuid Amerika en al eeuwen wordt gehouden om zijn prachtige kwaliteit wol. De wol voor deze plaid wordt fairtrade geproduceerd in Peru. Het design/merk, Elvang, komt uit Denemarken.

De kleur groen van deze botanic plaid zit ook in de plaid met ruiten waar ook een kussen van is, beide van hetzelfde merk en ook van alpacawol. Dus leuk om met elkaar te combineren.

Informatie donkergroene plaid

  • Kleur: botanic green (een warme donkere kleur groen).
  • Formaat: 130 cm bij 200 cm.
  • Materiaal: 50% alpaca wol, 40% schapenwol, 10% microfiber.
  • Merk: Elvang
  • De plaid is vrij dun geweven. Qua dikte en gevoel het beste te vergelijken met een (alpaca)wollen sjaal.

Onderhoud van je alpacawollen plaid


Alpacawol is vuil afstotend en daarom word je (alpaca) wollen plaid niet snel vies. Je hebt dus weinig onderhoud aan je plaid. Je kunt 'm het beste af en toe even buiten laten luchten, liefst als het wat mistig/vochtig weer is (geen regen). Dan is ie weer heerlijk fris. Mocht het toch een keer echt nodig zijn, dan moet je de plaid laten stomen.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Past mooi bij: