Top

Funky Doris

Kussen katoen: Don geel
41% Korting

Kussen katoen: Don geel

€ 55,00 € 32,50
(tijdelijk niet leverbaar)
Plaid blauw, katoen: Herdis
50% Korting

Plaid blauw, katoen: Herdis

€ 105,00 € 52,50

Kekke kussens of een mooie plaid van bio-katoen van Funky Doris


Funky Doris is een Noors merk met prachtige kussens en plaids.
Het zijn deze kussens die de sfeer in huis nét dat bijzondere accent geven. Retro met gele cirkels of toch liever warm oranje velours.
En ook voor een toffe plaid op je bank ben je bij hen aan het juiste adres. Met cirkels in twee kleuren, ingebreide cirkels of een grafisch patroon.
Funky Doris laat zich inspireren door het maken van een combinatie van Scandinavisch design en retro accenten uit de jaren 50, 60 en 70! Kijk, dat vinden wij nou funky! Het kleurgebruik van Funky Doris is allemaal goed op elkaar gestemd.
De kussens en plaids van Funky Doris kenmerken zich door hun stoere motieven, de gebreide items, het tikkie retro en de prachtige kleuren. 
Daarnaast zijn de kussens en plaids gemaakt van biologische katoen. Er is dus rekening gehouden met het milieu en de productie van het katoen. Wel zo prettig.
Ookinhetpaars verkoopt een fijne selectie kussens en plaids van dit mooie merk. 
De kleuren van de woonaccessoires van Funky Doris gaan van geel naar roze, van blauw naar grijs, allemaal even mooie pasteltinten.

Kussens en plaids van Funky Doris


Deze prachtige kussens en plaids van bio-katoen zijn een lust voor het oog en staan prachtig op je bank. De slogan van dit hippe Noorse merk is: Funky Doris...makes your home smile! En wat hebben ze het bij het juiste eind. Toen we deze kussens en plaids voor het eerst zagen waren we op slag verliefd! Stoere prints, een tikkeltje retro, een beetje grafisch en allemaal echte mooi makers voor je interieur. Stuk voor stuk geweldige eyecatchers die je woonkamer een enorme boost geven!