Top

Fest Amsterdam Mae Engelgeer kussens

Kussens van Mae Engelgeer voor Fest Amsterdam


De bekende Nederlandse textiel ontwerpster Mae Engelgeer heeft voor Fest Amsterdam een serie kussens ontworpen genaamd CRUSH. Deze serie bestaat uit zes verschillende kussens die allemaal goed met elkaar te combineren zijn.
De kussens hebben allemaal een naam: Air, Blush, Deep, Honey, Sky en Smoke. Drie Mae Engelgeer kussens zijn vierkant en hebben een maat van 45 cm bij 45 cm. De andere drie zijn rechthoekig en zijn 45 cm breed en 30 cm hoog. Beide maten zijn fijne maten voor op je bank, je kan er makkelijk meerdere in deze maten naast elkaar leggen.
Een belangrijk kenmerk van deze sierkussens is dat ze aan beide zijden verschillend zijn. Zo kun je nog eens wisselen met je kussens op de bank. Leg de ene keer de ene zijde voor en draai je 'm om heb je meteen een ander gezicht.
Ook kun je deze kussens mooi met elkaar combineren. Ze hebben namelijk allemaal hetzelfde kleurgebruik met roze, grijs, beige, zwart en okergeel. Niet alle kussens hebben alle kleuren maar steeds komen een aantal keuren in min of meerdere mate terug.

De kussens staan allemaal dubbel op de site, om beide kanten goed te kunnen laten zien.