Top

KUSSENS

loading
close


close
min: max:

Kussens in je interieur

Van kussens heb je toch nooit genoeg? Klopt, want het zijn fijne en ook praktische woonaccessoires. Ze zijn comfortabel en geven je een steuntje in de rug. En natuurlijk zijn ze ook gewoon heel leuk, ze geven meteen kleur aan je interieur. En je kunt ook vrij makkelijk wisselen. Zo heb je snel een andere kleur of stijl in je huis. Want met kussens op de bank geef je je interieur snel een nieuw uiterlijk en kleur.
Welke kussens staan het mooist op jouw bank of stoel? Kies je voor een echte eyecatcher of liever voor een wat neutralere kleur? ga je voor effen of voor een print? We hebben kussens in verschillende kleuren, maten en prints.
Voor elke plek vind je hier jouw favoriete woonkussen. Voor in een stoel of op de bank, of buiten op je terras of veranda. Hier vind je ze allemaal bij elkaar, handig gesorteerd op maat of op kleur.

Sierkussens


Je kunt hier onze sierkussens zoeken op kleur of op grootte. Ook geven we een overzicht van onze merken. Welke maten hebben we:
  • De standaardmaat is 45 tot 50 cm in het vierkant. Past op elke bank of stoel.
  • Of XL van 60 cm bij 60 cm. Heerlijke grote kussens op de bank.
  • Ook heel mooi, zeker op een bank omdat een bank ook in de breedte is, zijn de rechthoekige kussens van 40 cm bij 60 of wel 70 cm.
Of zoek op kleur, om meteen de exemplaren te vinden in jouw favoriete woon kleur.

Woonkussens


We hebben kussens van verschillende merken:
Voor elk interieur vind je hier jouw perfecte kussens voor op de bank.