Top

Kussen Groen 665

  • Kussen Groen 665
  • Kussen Groen 665
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
57,00
Bestellen op aanvraag


Groen kussen handgemaakt


Groen kussen. Dit handgemaakte woonkussen heeft op de voorkant 9 verschillende (lime)groene kleurvlakken. Voor dit kussen zijn stevige meubelstoffen gebruikt, zowel nieuwe als oude (ongebruikte) stoffen. Voor de achterkant is gebruik gemaakt van stevige bruingrijze meubelstof en hier zit ook de rits weggewerkt voor het binnenkussen. Zo kun je de kussenhoes wassen (liefst wolwas).
Onze kussens worden geleverd inclusief kwaliteit veren binnenkussen. Je hebt dus meteen een helemaal klaar product.
Het kussen is extra groot, 60 cm bij 60 cm. Naast gebruik op de bank als sier en natuurlijk om lekker tegenaan te zitten kun je 'm ook uitstekend gebruiken als extra zit plek op de vloer, juist door het XL formaat.


Kussens groen


Met groene woonaccessoires haal je de natuur in huis. Op dit moment is de trend Urban Jungle erg in, prints uit de natuur zoals bladeren en bloemen vind je terug in de woonaccessoires voor je huis. We hebben over deze Urban Jungle trend een leuke blog geschreven, misschien leuk om eens te lezen.
Groen is in huis makkelijk toe te passen, omdat het een rustige uitstraling geeft, zeker kleuren als donkergroen, olijfgroen en zacht pastel groen zijn niet snel overheersend. Ook met groene kussens, en natuurlijk met een groene plaid, geef je je interieur kleur en een extra accent.

Merk: Ookinhetpaars

Reviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

Fam Konings (23-06-2017) FullFullFullFullFull We hebben een aantal kussens besteld. Ze zijn net iets aangepast helemaal naar onze wensen. Super blij mee op onze bank. Echt uniek en prima kwaliteit.

Stuur naar een vriend
@
@