Top

House in Style spreien

Een sprei van House in Style geeft je slaapkamer en mooie uitstraling. Daarnaast kleedt een sprei je bed netjes aan waardoor je slaapkamer rustiger en opgeruimder oogt. Ook kun je 'm als een extra laagje op je dekbed gebruiken, dat slaapt heerlijk warm.
Plaid Boras, grijs, jersey katoen, 150 cm- 240 cm
23% Korting
Sprei Kos katoen vintage wit, 2 maten

Sprei Kos katoen vintage wit, 2 maten

140,00
Sprei Nice linnen-katoen mud, 2 maten

Sprei Nice linnen-katoen mud, 2 maten

210,00

Een sprei van House in Style


Een bedsprei van House in Style is een aanwinst voor je slaapkamer in velerlei opzichten. Ten eerste kleedt een sprei je slaapkamer mooi aan. Een sprei geeft je bed een rustige uitstraling en je slaapkamer ziet er daardoor meteen een stuk opgeruimder uit. Daarnaast geeft ie je extra warmte als je een sprei gebruikt als extra laagje over je dekbed. Heerlijk warm in de winter. In de zomer gebruik je 'm misschien wel met alleen een laken eronder, dus zonder dekbed. Zo is een sprei een erg fijn en praktisch gebruiksvoorwerp.
De collectie spreien van het Nederlandse merk House in Style zijn gemaakt van prachtige stoffen. Ze zijn van biologisch katoen of van linnen. Je vindt bij ons zowel een bedsprei voor een eenpersoonsbed als ook een sprei voor een tweepersoonsbed.
Voor onder je House in Style sprei hebben we overigens erg mooie dekbedovertrekken.
House in Style vindt het belangrijk om meer aandacht te geven aan alles in en om je huis. Je inrichting van je slaapkamer speelt hierin een belangrijke rol. Een rustig ogende slaapkamer zorgt ervoor dat je rustig kunt slapen en een goede nachtrust hebt. Daarnaast is het lekker om je slaapkamer koel te houden maar het zelf wel voldoende warm te hebben.
Helaas is het de laatste jaren best lastig een mooie sprei te vinden. Maar voor wie de slaapkamer rust en een opgeruimd gevoel moet geven, is een sprei een prachtig product. Gelukkig vind je sinds kort weer steeds meer spreien, ze zijn echt weer in.

House of Style: een sprei voor op je bed


Elk type sprei wordt door House in Style zelf ontworpen en geproduceerd. De producten zijn allemaal van hoge kwaliteit en de stoffen zijn duurzaam en voelen allemaal heerlijk zacht aan. Ze hebben een luxe uitstraling.
House in Style haalt haar inspiratie uit de natuur. De kleuren van de aarde, de lucht en het water. De collectie wordt altijd in prachtige vergrijsde kleuren samengesteld, waardoor je de House of Style producten eindeloos met elkaar kunt combineren. Ook zoeken ze voortdurend naar bijzondere materialen en stoffen. In de collectie van House in Style vind je daarom vele prachtige stoffen zoals katoen en linnen.
De gehele collectie van House in Style is met één gedachte ontworpen, namelijk de uitstraling van natuurlijke materialen en rustige tinten in je interieur. Daarom heeft dit merk verschillende materialen, met variaties in afwerkingen en in meerdere kleuren in haar assortiment. Zo is een collectie ontstaan waarin je een ruime keuze hebt én waarbij de verschillende producten perfect bij elkaar passen. Je kunt daardoor gemakkelijk verschillende stijlen, materialen en kleuren combineren om zo je huis een rijke en stijlvolle uitstraling te geven.
Een sprei van House in Style is een tijdloos en kwalitatief hoogstaand product, gemaakt van eerlijke, pure en natuurlijke materialen. Producten die geproduceerd worden met liefde voor textiel op een eerlijke duurzame manier met respect voor mens en milieu.
House in Style heeft overigens ook prachtige kussens voor op je bank. En plaids voor zowel je bank als bed.