Top

House in Style dekbedovertrek

Een House in Style dekbedovertrek is gemaakt van hoge kwaliteit en natuurlijk materiaal katoen, satijn of linnen.

Een dekbedovertrek van House in Style


Met een dekbedovertrek van House in Style haal je een uitzonderlijk mooi product in huis. De dekbedovertrekken zijn allemaal van prachtige kwaliteit, hebben een rustig kleurgebruik en stralen een luxe sfeer uit. Je slaapkamer ziet er meteen uit als een mooie hotelkamer, met dat knisperende beddengoed. De dekbedovertrekken van House in Style zijn gemaakt van natuurlijke materialen en slapen heerlijk. Zo zijn er dekbedhoezen van jersey katoen, katoen satijn, organisch katoen en linnen. Rustig van kleur en daarom is dit beddengoed juist zo geschikt als je je slaapkamer een mooie hotelsfeer en luxe uitstraling wilt geven.
Het Nederlandse merk House in Style kenmerkt zich door hun passie voor mooie stoffen die ze toepassen in hun slaapkamer lijn.
Wat is heerlijker dan te slapen onder een fijne kwaliteit beddengoed? Dat kan nu met het House in Style beddengoed. Kleed jij je slaapkamer ook zo mooi aan? Trouwens, naast de dekbedovertrekken heeft House in Style ook prachtige spreien. En ook de woonkamer vergeten ze niet. Leg wat prachtige House in Style sierkussens en plaids op je bank en ook daar ervaar je de luxe uitstraling.

House of Style: dekbedovertrekken


House in Style is en Nederlands merk. Ze ontwerpen en produceren de dekbedovertrekken zelf. Ze gebruiken hierbij alleen maar bijzondere materialen en stoffen. Zowel de stoffen als het kleurgebruik is geïnspireerd op de kleuren van de aarde, de lucht en het water. Kleuren als Mud, Celadon en Off-White. Het fijne van een House in Style dekbedovertrek is dat je naast luxe ook een mooi gebruiksvoorwerp in huis haalt. En ook praktisch want de dekbedovertrekken zijn allemaal strijk arm.
Kies je voor jersey katoen, katoen satijn of voor organische katoen, in een kleurtje, neutraal wit of met een extra randje, met een dekbedovertrek van House in Style ervaar je de luxe en comfort van fijn beddengoed.
Omdat de producten van House in Style allemaal zo goed met elkaar te combineren zijn, passen onze collectie spreien erg goed bij de dekbedovertrekken.
Een dekbedovertrek van House in Style staat voor tijdloze kwalitatief hoogstaande producten. Elk product is gemaakt van eerlijke, pure en natuurlijke materialen. De kleuren zijn geïnspireerd op de natuur, met name de aarde en de lucht en dat gecombineerd met fris wit.
De dekbedovertrekken worden met liefde voor textiel op een eerlijke duurzame manier met respect voor mens en milieu geproduceerd.