Top

House in Style


Een plaid, sprei of dekbedovertrek van House in Style


Het Nederlandse merk House in Style staat voor passie voor mooie stoffen en interieur. Het is een merk dat staat voor een stijlvolle aankleding van je interieur met oog voor detail en kwaliteit. House in Style vindt het belangrijk om meer aandacht te geven aan alles in en om je huis. Je inrichting en met name de woonkamer en slaapkamer spelen hierin een belangrijke rol. House in Style heeft een prachtige collectie dekbedovertrekken, plaids, dekens en spreien.

Wat is heerlijker dan te slapen onder een fijne kwaliteit bedlinnen?
Wat is er fijner dan wonen in een sfeervol ingericht huis?

House of Style: bijzondere materialen en kleuren


House in Style ontwerpt en produceert al haar plaids, dekens, spreien en dekbedovertrekken zelf. Ze zoeken hierbij voortdurend naar bijzondere materialen en stoffen geïnspireerd op de kleuren van de aarde, de lucht en het water. In de collectie van House in Style vind je vele prachtige stoffen zoals Egyptisch katoen, linnen, katoenen jersey en wol. De collectie wordt altijd in prachtige vergrijsde kleuren samengesteld, waardoor je de House of Style producten eindeloos met elkaar kan combineren.

De gehele collectie van House in Style is met één gedachte ontworpen, in verschillende materialen, met variaties in afwerkingen en in meerdere kleuren. Zo is een collectie ontstaan waarin je een ruime keuze hebt én waarbij de verschillende producten perfect bij elkaar passen. Je kunt daardoor gemakkelijk verschillende stijlen, materialen en kleuren combineren om zo je huis een verrassende en stijlvolle uitstraling te geven.

De plaids, spreien, dekens en dekbedovertrekken van House in Style zijn allemaal tijdloze kwalitatief hoogstaande producten. Ze zijn gemaakt van eerlijke, pure en natuurlijke materialen.
Kleuren geïnspireerd op de aarde en de lucht in combinatie met fris wit.
Producten die geproduceerd worden met liefde voor textiel op een eerlijke duurzame manier met respect voor mens en milieu.