Top

House in Style

House in Style is een Nederlands merk met stijlvolle kussens, plaids, spreien en dekbedovertrekken. Alle producten zijn uitgevoerd in rustige tinten en van zeer hoge kwaliteit. Alle woonaccessoires van House in Style zijn goed met elkaar te combineren.
Dekbedovertrek Como, grijs, Light Grey -meerdere maten

Dekbedovertrek Como, grijs, Light Grey -meerdere maten

100,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Dekbedovertrek Trapani, roze, Nude - meerdere maten

Dekbedovertrek Trapani, roze, Nude - meerdere maten

80,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Dekbedovertrek Trapani, wit, White - meerdere maten

Dekbedovertrek Trapani, wit, White - meerdere maten

80,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Kussen Bjerre grijs, wol

Kussen Bjerre grijs, wol

45,00
Kussen Kos katoen vintage, wit

Kussen Kos katoen vintage, wit

30,00
(tijdelijk niet leverbaar)

House in Style: kussens, een plaid, sprei of dekbedovertrek


Het Nederlandse merk House in Style heeft de meest prachtige collectie kussens, plaids, spreien en dekbedovertrekken in haar assortiment. House in Style staat voor passie voor mooie stoffen die worden gebruikt in een rustig en warm interieur. Het is een merk dat staat voor een stijlvolle aankleding van je interieur met oog voor detail en kwaliteit. Zo heb je een prachtig product op je bank liggen met House in Style kussens of een plaid. En kleed je slaapkamer mooi aan met een sprei en een House in Style dekbedovertrek. House in Style vindt het belangrijk om meer aandacht te geven aan alles in en om je huis. Je inrichting en met name de woonkamer en slaapkamer spelen hierin een belangrijke rol. Warmte en geborgenheid, kwaliteit en een rustige uitstraling, dat is House in Style.
Neem een kijkje bij onze collectie met haar prachtige collectie dekbedovertrekken, kussens, spreien en plaids.
Wat is heerlijker dan te slapen onder een fijne kwaliteit bedlinnen? Dat kan nu met het prachtige beddengoed zoals een House in Style dekbedovertrek of bedsprei.
Wat is er fijner dan wonen in een sfeervol ingericht huis? Ook dat kan met een paar mooie kussens en een warme plaid.
Al met al een prachtig merk van hoge kwaliteit en gewoon dichtbij, uit Nederland.

House of Style: bijzondere materialen kussens, plaids en beddengoed


House in Style ontwerpt en produceert al haar kussens, plaids, spreien en dekbedovertrekken zelf. House in Style zoekt hierbij voortdurend naar bijzondere materialen en stoffen geïnspireerd op de kleuren van de aarde, de lucht en het water. In de uitgebreide collectie vind je vele prachtige stoffen zoals Egyptisch katoen, linnen, katoenen jersey en wol. De collectie wordt altijd in prachtige vergrijsde kleuren samengesteld, waardoor je de producten eindeloos met elkaar kan combineren. Stijl je slaapkamer bijvoorbeeld met een prachtig House in Style dekbedovertrek. Drapeer daarover een mooie sprei.
De gehele collectie van House in Style is met één gedachte ontworpen. Een eigentijdse wooncollectie met eenheid in materiaal, kleurgebruik en stijl. Daarbinnen worden veel verschillende materialen gebruikt zoals verschillende soorten wol voor de kussens en plaids, verschillende katoensoorten voor de dekbedovertrekken. In elke collectie zie je een mooie variatie in afwerkingen en in het kleurgebruik. De kleuren zijn sober, rustig en neutraal. Ze zijn geïnspireerd op de kleuren uit de natuur. Zo is een collectie ontstaan waarin je een ruime keuze hebt én waarbij de verschillende producten perfect bij elkaar passen. Je kunt daardoor gemakkelijk verschillende stijlen, materialen en kleuren combineren om zo je huis een verrassende en stijlvolle uitstraling te geven.
De kussens, plaidsspreien en dekbedovertrekken van zijn allemaal tijdloze kwalitatief hoogstaande producten. Ze zijn gemaakt van eerlijke, pure en natuurlijke materialen.
Kleuren geïnspireerd op de aarde en de lucht in combinatie met fris wit.
Allemaal producten die geproduceerd worden met liefde voor textiel op een eerlijke duurzame manier met respect voor mens en milieu.