Top

Hamamdoek Mud, taupe grijs

  • Hamamdoek Mud, taupe grijs
  • Hamamdoek Mud, taupe grijs
  • Hamamdoek Mud, taupe grijs
44,95
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Hamamdoek mud taupe grijs


Taupe hamamdoek van katoen terry (badstof). Een warme kleur die ze mud noemen, modder dus ;-). Een mooie warme taupe grijzige kleur. Deze hamamdoek is aan de ene kant glad (katoen) en aan de andere kant lusjes (zoals badstof). Hij is lekker dik geweven. Over de hamamdoek loopt een mooie witte streep. De uiteinden zijn netjes afgewerkt met een randje en zachte franjes. Een prachtige hamamdoek die je heerlijk gebruikt in je badkamer, de sauna of op het strand. Hij is van het Nederlandse merk: House in Style.
Het voordeel van een hamamdoek is dat ie soepel en dun is en daarom sla je 'm makkelijk om je heen. Ook droogt hij droogt als een badlaken en is zelf snel weer droog, veel sneller dan een handdoek. Ook neemt ie veel minder ruimte in dus handig voor op vakantie.

Deze bruingrijze hamamdoek is effen mud (taupe, bruingrijs), een prachtige zachte en warme kleur. Over de breedte lopen een paar mooie witte onregelmatige strepen.
De maat van deze katoenen hamamdoek is circa 90 cm bij 170 cm.
Licht in gewicht en compact, is de fouta de ideale reisgenoot. Dus ga je naar de sauna of het strand, neem je hamamdoek dan lekker mee. Ze worden trouwens ook veel gebruikt in de badkamer.

Taupe hamamdoek

  • Kleur: Mud, grijzig bruin, taupe. Met witte streep.
  • Type: Agadir, verkrijgbaar in vier kleuren.
  • Materiaal: katoen met teddy achterkant (teddy is badstof).
  • Formaat: 90 cm bij 170 cm.
  • Merk: House in Style.

Hoe was je je hamamdoek?


Laat voor je de hamamdoek gebruikt, 'm een paar uur in koud water weken. Voeg eventueel een scheut azijn toe. Daarna kan de fouta op 30 of 40 graden gewassen worden. Drogen in de wasdroger kan op een lage temperatuur. Let op: onze hamamdoeken zijn van 100% katoen en niet behandeld tegen krimpen. Katoen kan na de eerste wasbeurten wel met 10% krimpen.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over