Top

Dekens & Spreien

Dekens en spreien


Een sprei of een grote deken is ideaal voor op je bed.
Hier zie je alle extra grote plaids die je ook als sprei kunt gebruiken op een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed, XL dus! Want een fijne plaid is niet alleen heerlijk warm op de bank of op een stoel, ook op bed kun je er altijd wel 1 gebruiken. Voor zowel de warmte als ook voor de sier want een deken of sprei maakt je slaapkamer gezellig. Een plaid is daarom 1 van de meest ideale woonaccessoires, functioneel maar ook heerlijk warm en gewoon erg mooi!

Een plaid in XL formaat


De meeste plaids hebben een standaardmaat, ergens tussen de 130/140 cm breed en 180/200 cm lang. Een hele fijne maat voor op de bank, je kunt er makkelijk met z'n tweeën onder. Voor op een bed kan deze standaardmaat ook, je legt m mooi over je voeteneind en trekt m erbij als je het koud krijgt.
Maar wil je je plaid als sprei of deken gebruiken en moet ie helemaal over je bed passen, dan is zo'n XL maat wel erg fijn. Shop dan hier jouw XL sprei en deken voor een sfeerrijke en gezellige slaapkamer. En natuurlijk geeft o;n fijne deken of sprei ook extra warmte.