Top

Baby dekens

Een wiegdeken of ledikantdeken voor de babykamer


Deze wiegdekens en ledikantdekens zijn gemaakt van eco-wol of bio-katoen. Alle dekens van Klippan hebben het eco-keurmerk. Dat betekent dat ze naast veilig, ook duurzaam zijn geproduceerd en gemaakt van natuurlijke materialen. Er is dus geen gebruik gemaakt van chemische stoffen tijdens de productie van de materialen. Wel zo'n fijn idee voor je kindje. De wiegdekens en ledikantdekens zijn gemaakt van wol of katoen. Beide materialen zijn natuurlijk, het ademt goed en is daardoor veilig voor je kind. Uiteraard beter dan fleece wat synthetisch is. Bovendien houden zowel wol als de dikke katoen je kindje heerlijk warm.

Een ledikantdeken of wiegdeken van het Zweedse merk Klippan is een stoer en mooi item in de babykamer. De dekens kenmerken zich door de gave patronen, allemaal dieren in een mooi Scandinavisch design. Wat dacht je van de jungle of de ijsberen. Uilen, ze blijven hip of de leuke elanden. En natuurlijk de lieve schaapjes.
Je kunt hier jouw wiegdeken of ledikantdeken kiezen in chenille katoen (dat is extra dikke en extra zachte katoen) of in lamswol.

Babydekens: warm en veilig slapen voor je baby


Een babydeken van Klippan is:
  • Veilig.
  • Duurzaam(eco keurmerk) geproduceerd.
  • Heerlijk warm en zacht.
  • Maat wiegdeken: 65 cm breed bij 90 cm lang.
  • Maat ledikantdeken: 90 cm breed bij 130/140 cm.
  • Gemaakt van lamswol of zachte dikke katoen.
  • Afgezet met een festonsteek.
  • Aan beide kanten te gebruiken. Reverse in kleuren. Dus bijv. witte schapen op blauw en de achterkant is dan blauwe schapen op wit.


Een wiegdeken of ledikantdeken, warm en veelzijdig


De heerlijk zachte wiegdekens en ledikantdekens van het Zweedse merk Klippan zijn warm, veilig en van uitstekende kwaliteit. Je kindje slaapt heerlijk onder zo'n fijne babydeken. Je kunt kiezen uit een deken van wol of van katoen. De meeste mensen kiezen voor wol in de winter en voor katoen in de zomer. Maar qua warmte maakt het niet veel uit, zeker niet in de goed geïsoleerde huizen van tegenwoordig. Dus je kunt ook het materiaal nemen want je zelf het fijnst vindt aanvoelen of het prettigst vindt voor je kindje.
Een ledikantdeken hoef je echt niet alleen in het ledikant te gebruiken. Door de ruime maat en het fijne materiaal gebruik je 'm veel breder en vaker. Bijvoorbeeld als je kindje lekker op de bank zit te spelen of lezen, in de auto, of in de maxi cosi of juist als zacht speelkleed. zo doe je erg lang met een ledikantdeken, ook als je kind allang in een groter bed slaapt.
Onze wiegdekens en ledikantdekens zijn van katoen of wol, diervriendelijk geproduceerd dus en zonder gebruik van schadelijke stoffen. En wat dacht je van de supermooie patronen? Elanden, beren of schapen. Het kleurgebruik is stoer en rustig, echt Scandinavisch.