Top

Strandlakens

Roundie, rond strandlaken blauw
Nieuw
Roundie, rond strandlaken navy ankers
Nieuw
Roundie, rond strandlaken pineapple
Nieuw
Roundie, rond strandlaken roze
Nieuw

Roundie, rond strandlaken roze

€ 35,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Roundie, rond strandlaken zwart-wit
Nieuw
Strandlaken kikoy antraciet grijs
Nieuw
Strandlaken kikoy donker blauw
Nieuw
Strandlaken kikoy groen
Nieuw

Strandlaken kikoy groen

€ 39,95
Strandlaken kikoy lila
Nieuw

Strandlaken kikoy lila

€ 39,95
Strandlaken kikoy petrol
Nieuw

Strandlaken kikoy petrol

€ 39,95
Strandlaken kikoy roze, fuchsia
Nieuw
Strandlaken kikoy stone blue, blauw
Nieuw

Strandlakens: de roundie en de kikoy


Let's go to the beach! Samen met deze prachtige strandlakens. Wat dacht je van de ronde beach towel: de roundie, met superleuke prints. Maar we hebben ook de mooie kikoy, een heerlijk lang strandlaken in lekkere felle kleurtjes.  Zie je jezelf al lekker chillen en zonnen op het strand, paraderend langs de vloedlijn en een cocktail drinken in de strandtent. Je steelt de show met zo'n prachtig strandlaken.

De kikoy: badstof met katoen


Een kikoy is een strandlaken met twee verschillende kanten. De ene kant is badstof, de andere kant is van katoen.
Een kikoy is heerlijk zacht en goed absorberend. Hij is 170 cm lang en 96 cm breed, perfecte maat om heerlijk op te liggen op het strand.
Deze strandlakens zijn verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren. Hij weegt maar 500 gram en je kan 'm klein opvouwen. Ideaal voor mee te nemen in de koffer dus. Daarnaast is de strandlaken goed vocht absorberend en lekker snel weer droog.

Rond strandlaken: de roundie


De roundie is een superleuke en grote strandlaken in het rond. Deze strandhanddoek is niet alleen heerlijk op het strand, maar ook lekker om om je heen te slaan als pareo, om lekker te flaneren.
De roundie is afgezet met leuke franjes. De print is een boho print, passend bij de Ibiza stijl. Verkrijgbaar in 6 verschillende mooie prints. Het materiaal is badstof, 100% katoen dus heerlijk zacht en comfortabel.
Dit is de originele roundie, gemaakt van kwaliteitsstof en comfi zacht. De roundie: de must-have van zomer 2017. Jij neemt 'm toch ook mee op vakantie?
Deze beach towels zijn rond en lekker groot, je kan er heerlijk op liggen op het strand maar ook als laken en handdoek gebruiken. Ga je picknicken, dan mag de roundie natuurlijk niet ontbreken. En natuurlijk neem je 'm mee naar de zomer festivals. Lekker chillen op je roundie terwijl je naar je favoriete optreden luistert.