Top

Spreien

loading
close


close
min: max:

Een mooie sprei voor op je bed


Een sprei op je bed is niet alleen heerlijk warm, hij kan je slaapkamer ook een totaal andere uitstraling geven. Met een sprei maak je je slaapkamer netjes opgeruimd en gezellig. Geen rommelig onopgemaakt bed, maar een mooie, fijne sprei op je bed die zorgt voor sfeer en gezelligheid. Je slaapkamer lijkt zo wel een hotel, maar dan natuurlijk met jouw persoonlijke touch.

Naast dat een bedsprei erg mooi is, is het ook een praktisch gebruiksvoorwerp. Je gebruikt m lekker op je bed als extra laagje over de rest van je beddengoed. Heerlijk voor als je het 's nachts vaak koud hebt. In de koude herfst- en wintermaanden geeft een sprei extra warmte en comfort, waardoor je heerlijk slaapt. Mooi, praktisch en comfortabel, wat wil je nog meer in jouw slaapkamer!

Een sprei kopen voor elk bed


Een bedsprei is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Kies een sprei die past bij de inrichting van je slaapkamer. Wil je een sprei kopen met een mooi design of juist een effen. Een sprei voor op bed is een aanwinst voor de slaapkamer.

Je kunt hier je hart ophalen. Neem bijvoorbeeld een sprei van bio-katoen, traditioneel geweven in Turkije, van het merk KnUS Handle with Love. Ook hebben we fijne spreien van doorgestikte effen katoen van Fest Amsterdam. Ook het Nederlandse merk House in Style heeft een mooie collectie spreien. 

Wil je geen sprei maar liever een deken op je bed? Kijk dan eens bij onze wollen dekens voor op bed die zowel over een eenpersoonsbed passen en in de XL maat voor een tweepersoonsbed. Deze zijn van wol.

Tip: je kunt een sprei ook prima op de bank of in een fauteuil gebruiken als heerlijk warme deken of XL plaid heerlijk comfortabel voor koude avonden. Of natuurlijk buiten op het terras of de veranda.

Bekijk onze collectie hier en kies jouw sprei.