Top

Sprei katoen mint Little Diamond

 • Sprei katoen mint Little Diamond
 • Sprei katoen mint Little Diamond
 • Sprei katoen mint Little Diamond
FullFullFullFullFull
(5 / 2 Reviews)
135,00
Bestellen op aanvraag


Sprei mint groen


Mintgroene sprei geweven van katoen. Deze sprei van katoen heeft een heel grote maat, maar liefst 200 cm breed en 260 tot 280 cm lang. Daardoor past ie helemaal over een tweepersoonsbed. Maar je kunt 'm ook gebruiken als katoenen plaid of grand foulard over je bank
Met deze mintgroene sprei kleedt je je slaapkamer aan. Hij geeft de ruimte een prachtige kleur. Daarnaast is ie natuurlijk ook praktisch, heerlijk om onder te slapen met verder alleen nog een laken eronder in de zomer. Of als extra laag in de winter.
Deze mint sprei is geweven van katoen (biologisch, dus minder milieu belastend). Het weven gebeurt op een traditioneel Turks weefgetouw. Deze manier van weven in tegenstelling tot mechanische machines zorgt voor een authentiek product. Dat is ook te zien want de sprei kunnen wat in lengte maat verschillen.
De kleur van deze sprei is fris mintgroen samen geweven met bruingrijs. Een mooie combinatie van het frisse groen met daarbij een rustige achtergrond. Mint is al een tijdje erg in en zie je dus vrij veel in interieurs. Het is een fijne kleur die goed te combineren is met andere pastels en ook erg mooi uitkomt in een huis met veel wit.

Informatie sprei katoen, mint

 • Kleur: mintgroen geweven samen met bruingrijs.
 • Deze sprei is geweven van Turkse biologische katoen.
 • Formaat: 200 cm breed bij 260/280 cm lang. XL dus!
 • Patroon: Little Diamond, kleine ruitvormen.
 • De katoenen sprei is aan beide kanten hetzelfde doordat het weven door en door gaat.
 • Afgezet met franjes.
 • Onderhoud: heel makkelijk want je kunt de sprei wassen bij max. 40 graden. Ze kunnen ook in de droogtrommel (niet de eerste keer doen ivm krimp).
 • Merk: KnUS Handle with Love

Reviews (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 Reviews)

K. Wijnhoven (17-10-2016) FullFullFullFullFull In aanvulling op het fijne mintgroene plaid inmiddels ook de grijze besteld als extra warme deken voor de wintermaanden. Wederom geweldig geadviseerd bij het maken van de keuze. Ik kreeg zelfs foto's gestuurd om de combinatie van de grijze en mintgroene plaid te kunnen zien voor aanpak. Dank voor de fantastische service!

K. Wijnhoven (17-10-2016) FullFullFullFullFull Heerlijk groot zacht plaid dat niet alleen ontzettend mooi is, maar ook warm voor de wat koudere dagen. Aanvankelijk had ik het turqoise plaid besteld, maar deze pastte qua kleur niet mooi bij het slaapkamerinterieur. Met behulp van geweldig advies van Claudia via de mail tot een goede keuze gekomen. Genieten van een mooi en warm plaid door de fantastische service van ookinhetpaars!

Stuur naar een vriend
@
@