Top

Sprei Nice linnen lichtgrijs, cloudy grey, 2 maten

 • Sprei Nice linnen lichtgrijs, cloudy grey, 2 maten
 • Sprei Nice linnen lichtgrijs, cloudy grey, 2 maten
210,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen


Lichtgrijze sprei of plaid


Lichtgrijze sprei voor op het bed. Heerlijke grijze sprei gemaakt van linnen. Een mooie sprei is een aanwinst voor je slaapkamer. Hij kleedt je kamer aan en geeft je bed een opgeruimde indruk. Ook is een sprei heerlijk als extra warme deken.
Deze lichtgrijze sprei is er in twee maten. Verkrijgbaar in eenpersoonsbed maat en een tweepersoonsbed maat.
 • Eenpersoonsbed: 130 cm breed bij 250 cm lang.
 • Tweepersoonsbed 250 cm breed bij 260 cm lang.

Deze lichtgrijze sprei is een mooi item in je slaapkamer. Een sprei is een erg praktisch maar ook mooi woonaccessoire. Het hele jaar kun je 'm gebruiken, als sprei voor een mooie aankleding van je slaapkamer. Hij geeft je slaapkamer een opgeruimd en gezellige sfeer. Specifiek in de winter gebruik je 'm als extra laagje over je dekbed. En in de zomer als zomerse deken met alleen een laken eronder. Een dekbed kan zo lang in de opslag. Jij slaapt heerlijk. 

Deze grijze sprei is gemaakt van stone-washed linnen. Hij is doorgestikt in vierkante blokken. De uitstraling van linnen beddengoed is niet te vergelijken met andere materialen. Linnen heeft een store uitstraling en is daarnaast anti-allergeen. Ook zorgt slapen onder linnen beddengoed voor een bewezen beter comfort en nachtrust. De ecologische en antibacteriële eigenschappen van linnen reguleren de lichaamstemperatuur en zorgen voor een natuurlijke acclimatisatie. Linnen beddengoed wordt daarom ook geadviseerd voor mensen met allergieën.

Deze grijze linnen sprei is gemaakt van voorgewassen linnen (stonewashed linnen). Hierdoor is het zacht en heeft het een licht kreuk effect. Het is dan ook overbodig om deze sprei te strijken. De breedte en lengte maten zijn niet helemaal exact.

Je kunt deze linnen sprei op maximaal 40 graden in de wasmachine wassen. Verder adviseren wij om de wasmachine niet te overladen omdat dit ervoor kan zorgen dat de vezels afbreken.
Het beste kun je vervolgens je linnen sprei in de open lucht laten drogen en eventueel de laatste 10 minuten in een droogtrommel drogen om weer het zachte gevoel te krijgen (bij middelmatige temperatuur). 

Deze sprei is van het Nederlandse merk House in Style. House in Style maakt producten met een luxe hotel kwaliteit. Prachtige kussens, beeldige bedspreien en knisperende dekbedovertrekken. Alle producten van House in Style zijn van hoge kwaliteit, gemaakt van natuurlijke materialen en uitgevoerd in rustige kleuren.

Informatie lichtgrijze sprei linnen

 • Deze grijze sprei is geweven van 100% linnen.
 • Design: doorgestikt.
 • Formaat: eenpersoons: 130 cm bij 250 cm, tweepersoons: 260 cm bij 250 cm.
 • Kleur: lichtgrijs.
 • Deze sprei is er naast lichtgrijs (Cloudy Grey) ook nog in vele andere prachtige kleuren verkrijgbaar.
 • Onderhoud: wasmachine 40 graden, aan de lucht drogen. Strijken is niet nodig. Het linnen heeft van zichzelf een iets wat kreuk effect.
 • Merk: House in Style

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@