Top

Sprei of grand foulard limegroen-wit Little Diamond, katoen, 200-280 cm

30% Korting
  • Sprei of grand foulard limegroen-wit Little Diamond, katoen, 200-280 cm
135,00
95,00
Bestellen op aanvraag


Sprei of grand foulard groen


Frisse limegroene grand foulard of sprei. Deze sprei is geweven van katoen (bio-katoen). Hij heeft een extra groot formaat van maar liefst 200 cm breed bij 260-280 cm lang (lengte varieert een beetje omdat het een authentiek geweven product is). Deze sprei of grand foulard heeft een mooie kleur fris limegroen dat is geweven samen met (crème)wit. Groen is een prettige kleur in huis omdat je met deze kleur de natuur naar binnen haalt. Een fijne kleur dus voor je slaapkamer of woonkamer. Dit lichte limegroen haalt je kamer op en geeft 'm een mooi kleuraccent. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld geel.
Hij is geweven van biologische katoen op een traditioneel Turks weefgetouw. Deze manier van maken in combinatie met het milieu vriendelijke materiaal (bio-katoen) zorgt voor een authentiek en eerlijk product. Door deze weef manier kunnen wel kleine verschillen optreden in kleur, formaat en binnen het patroon.
In de slaapkamer gebruik je deze limegroene sprei als aankleding van je bed. Zo ziet je slaapkamer er meteen opgeruimd uit. Daarnaast kun je deze katoenen sprei ook 's nachts gebruiken als extra laagje. In de koude winter leg je de groene sprei over je dekbed. In de zomer doe je er alleen een laken onder en heb je luchtiger beddengoed dan met je dikke dekbed.
En in de woonkamer gebruik je 'm als groene grand foulard over je bank. Deze frisse groene tint geeft je bank dan een zomerse uitstraling. Combineer 'm met wat mooie kussens en je bank geef je met zo'n grand foulard een andere look. Ook heerlijk als plaid om lekker onder te liggen het katoen is heerlijk acht, totaal niet stug. Dat komt door de zachte draden die zijn gebruikt in combinatie met de weeftechniek.
het ingeweven patroon van limegroen met wit heet Diamond.

Informatie groene grand foulard en sprei katoen

  • Deze grand foulard of sprei is geweven van zachte, soepele katoen.
  • Patroon: Little Diamond, kleine wybertjes.
  • Kleur: limegroen met off-white geweven. Heerlijk frisse kleur.
  • Formaat: 200 cm breed bij 260/280 cm lang. Dus past over je tweepersoonsbed en je bank.
  • Kleur: groen geweven samen met beige/wit.
  • De sprei is aan beide kanten hetzelfde.
  • Afgezet met franjes.
  • Onderhoud: de sprei kan gewoon in de wasmachine, max. 40 graden, en zelfs in de droogtrommel (niet de eerste keer doen ivm krimp).
  • Merk: KnUS Handle with Love.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over