Top

Sprei katoen donkerblauw wit Little Diamond

  • Sprei katoen donkerblauw wit Little Diamond
135,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Sprei donkerblauw


Sprei in heel donkerblauw met wit. Heerlijke katoenen sprei  voor op je bed. Hij is lekker groot. De sprei meet 200 cm breed bij 260 tot 280 cm lang. De maat varieert een klein beetje omdat het een handgeweven product is. Deze heerlijke sprei kun je niet alleen op je bed gebruiken. Ook kan ie dienst doen als XL plaid of grand foulard in je woonkamer op je bank.
Op je bed gebruik je 'm het hele jaar door als sprei om je slaapkamer mooi en gezellig aan te kleden. In de winter kun je de sprei over je dekbed laten en doet ie dienst als extra laagje in een koude winternacht. In de zomer kun je 'm gebruiken als katoenen deken. Een laken eronder, het dekbed in de opslag en jij slaapt heerlijk ondanks de warmte.
Een mooi item in je woonkamer maar natuurlijk ook erg praktisch. Alleen een laken eronder en je komt een warme zomer wel door. Je dekbed kan zo lang in de opslag. Jij slaapt heerlijk. Deze katoenen sprei is maar liefst 200 cm breed en 260 tot 280 cm lang. Hij valt dus mooi over een tweepersoonsbed.
De sprei is geweven van biologische katoen in Turkije op een traditioneel Turks weefgetouw. Deze manier van maken zorgt voor een authentiek product. Daardoor kunnen wel kleine verschillen optreden in formaat en details in het patroon. De lengte is dus een beetje variabel.
De kleur van deze sprei is stoer donkerblauw, bijna zwart samen met wit geweven. Het is bijna niet te zien dat het blauw is. Een mooie, sjieke kleur die perfect combineert met veel kleuren maar ook erg mooi is in een rustig interieur met veel wit, wat zwart of met hout tinten.

Sprei katoen donkerblauw-wit

  • Deze sprei is geweven van Turkse katoen.
  • Formaat: 200 cm breed bij 260/280 cm lang.
  • Kleur: donkerblauw/zwart geweven samen met wit.
  • Patroon: Little Diamond, kleine wybertjes.
  • Hij is afgezet met franjes.
  • Te gebruiken op bed maar ook als plaid of grand foulard op je bank.
  • Onderhoud: je kunt 'm wassen bij max. 40 graden in de wasmachine. Ze kunnen ook in de droogtrommel (ik zou dat de eerste keer niet doen ivm mogelijke krimp).
  • Merk: KnUS Handle with Love

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@