Top

Soxs

Wollen sokken van Soxs zijn heerlijk warm, prikken niet en anti transpirerend. Ze zijn gemaakt van ecologische wol en duurzaam geproduceerd. Met wollen huissokken van het merk Soxs heb je je thuis altijd heerlijk warme voeten.

Huissokken van Soxs, heerlijk warm


Soxs zijn wollen sokken die een heleboel voordelen hebben ten opzichte van de vroegere geitenwollen sokken zoals wij die kennen. De sokken van Soxs zijn erg hip, helemaal niet ouderwets dus. Dat komt onder andere door dat ze een echt goede pasvorm hebben. Niet van die vormeloze dingen om je voeten maar mooi aansluitend. Erg opvallend is het mooie, kleurrijk detail: het Soxs label aan de bovenrand van je sok. Naast dat deze huissokken heel mooi en hip zijn, zijn ze ook nog eens gemaakt van heerlijk materiaal namelijk van wol. De super zachte wol komt van Nieuw-Zeelandse schapen. Deze wol wordt ook nog eens duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier. Dit wordt ‘eco-wol’ genoemd. Verantwoorde wollen sokken dus. Na het scheren van de schapen wordt de wol vervolgens in Europa verder behandeld en worden er de mooie sokken van gemaakt. De wol wordt gemend samen met polyamide, wat zorgt voor de stevigheid en uitstekende pasvorm. De verhouding is 60% wol met 40% polyamide. 

Wollen sokken die niet kriebelen


Als je nu denkt, mooi maar kriebelt toch zo, dan hebben we goed nieuws voor je. Begint het al te kriebelen als je denkt aan wol? Als het goed is niet. Wanneer je aan wollen sokken denkt, denk je bijna altijd aan gekriebel. Laat dat vanaf nu nou eens verleden tijd zijn! De sokken van Soxs zijn namelijk met ‘100% antiprikgarantie’.

En die eeuwige zweetvoeten? Ook daarmee heeft Soxs afgerekend. Soxs zijn ademend én vochtregulerend, wat ze ideaal maakt voor mensen die last hebben van voeten die overmatig transpireren.

Deze heerlijke huissokken van Soxs zijn jouw meest betrouwbare vriendjes om thuis te gebruiken als pantoffels en lekker mee te chillen op de bank. Onmogelijk om dan nog koude voeten te hebben! Heerlijk op de bank met natuurlijk ook een fijne wollen plaid om je heen.
En angezien Soxs mooi strak om de voet zitten, kun je ze gewoon in wat wijdere schoenen (en/of laarzen) dragen. Het trendy design doet het er nog modieus uitzien ook. Gebruik jij ze liever als skisokken? Gelijk heb je, ook daarvoor zijn ze uitermate geschikt. Soxs passen om iedere voet.

Soxs zijn elastisch, vormen zich naar je voet en zijn geschikt voor iedere maat.

Was dat het dan? Nee, ook daarmee is nog niet alles gezegd. We hebben het immers nog niet gehad over de ideale pasvorm. Soxs sluiten overal mooi en solide om de voet heen, maar behouden toch hun elastische karakter en zakken daardoor niet steeds af. En nog zo’n gaaf voordeeltje: in tegenstelling tot de meeste wollen sokken, kunnen Soxs gewoon (op 30⁰) in de wasmachine. Is dat even fijn! Dit alles bij elkaar opgeteld maakt van een paar Soxs je beste maatjes, die je eenmaal aangetrokken het liefste nooit weer uit zou doen. Probeer het zelf!