Top

Silkeborg Uldspinderi

Een wollen deken voor op je bed


Er is steeds meer vraag naar grote wollen dekens voor gebruik op het bed. Net als vroeger, willen mensen weer lekker slapen onder een fijne wollen deken. Wol is natuurproduct en ademt, het houdt je heerlijk warm, maar het wordt nooit broeierig. Steeds meer mensen kiezen daarom weer voor een wollen deken in plaats van een dekbed voor op bed. Wol houdt lekker warm want het isoleert goed, maar het ademt ook. Zo word je dus niet zweterig wakker. Heerlijk en goed voor je nachtrust. Lekker slapen dus!

Maar echt grote XXL dekens, die passen op je bed, zijn tegenwoordig lastig te vinden. Wij zijn op zoek gegaan en vonden een fijne leverancier van echt grote, en kwalitatief prachtige dekens. Dit is Silkeborg Uldspinderi uit Denemarken. Zij maken de fijnste dekens voor jouw eenpersoonsbed en zelfs ook voor jouw tweepersoonsed. Deze wollen dekens van Scandinavisch design zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook gewoonweg prachtig.

Slaap je het liefst onder een dekbed maar wil je ook graag de behaaglijkheid & de mooie uitstraling van deze heerlijke XL dekens? Leg de deken dan gewoon als sprei over je dekbed heen. Dit geeft naast een fijne nieuwe look ook nog eens behaaglijke warmte in koudere nachten.

Een wollen deken van Silkeborg Uldspinderi


Deze warme wollen dekens zijn geweven van heerlijke Scandinavische wol. De dekens zijn extra dik gebreid dus je slaapt heerlijk warm onder zo'n mooie wollen deken. Ze hebben allemaal het prachtige Scandinavische design en rustig kleurgebruik.

De XXL dekens zijn groot genoeg voor op je tweepersoonsbed. Het formaat is maar liefst 200 cm breed en 260 cm lang. Daarnaast verkopen we ook eenpersoons formaten. Deze zijn 140 cm breed en 240 cm lang.

Wat ook erg fijn maar vooral praktisch is, is dat je je deken gewoon kunt wassen. Meestal is het voldoende om 'm even buiten uit te hangen maar mocht het nodig zijn, kan ie dus gewoon in de was.
Als je wil kun je je deken ook gebruiken over je dekbed. Kijk eens bij onze mooie dekbedovertrekken.