Top

Silkeborg Uldspinderi

Silkeborg Uldspinderi maakt heerlijk warme plaids, dekens en kussens. Gemaakt van 100% schapenwol, warm en zacht. Op je bank of bed, met een wollen product van het Deense bedrijf Silkeborg Uldspinderi zit en lig je er warm bij.
Deken wol: beige visgraat 1 persoonsbed

Deken wol: beige visgraat 1 persoonsbed

95,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Deken wol: bruin 2 persoonsbed

Deken wol: bruin 2 persoonsbed

135,00
Deken wol: grijs 2 persoonsbed

Deken wol: grijs 2 persoonsbed

135,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Deken wol: lichtgroen visgraat 1 persoonsbed
Nieuw
Deken wol: oranje visgraat 1 persoonsbed
Nieuw
Deken wol: paars visgraat 1 persoonsbed
Nieuw
Deken wol: wit, 2 persoonsbed

Deken wol: wit, 2 persoonsbed

135,00
Kussen bordeaux Vika

Kussen bordeaux Vika

35,00
Kussen bruin, wol, linnen, Gotland

Kussen bruin, wol, linnen, Gotland

45,00
(tijdelijk niet leverbaar)

Silkeborg Uldspinderi: voor een warme wollen deken voor op je bed


Silkeborg Uldspinderi is een weverij in Denemarken waar ze de mooiste dekens en plaids weven.
Er is steeds meer vraag naar grote wollen dekens voor gebruik op het bed. Net als vroeger, willen mensen weer lekker slapen onder een fijne wollen deken. Wol is een natuurproduct en ademt; het houdt je heerlijk warm, maar het wordt nooit broeierig. Steeds meer mensen kiezen daarom weer voor een wollen deken in plaats van een dekbed voor op bed. Wol houdt lekker warm want het isoleert goed, maar het ademt ook. Zo word je dus niet zweterig wakker. Heerlijk en goed voor je nachtrust. Lekker slapen dus!
Maar echt grote XXL dekens, die passen op je bed, zijn tegenwoordig lastig te vinden. Ookinhetpaars is op zoek gegaan en vond een fijne leverancier van echt grote, en kwalitatief prachtige dekens. Dit is Silkeborg Uldspinderi uit Denemarken. Zij maken de fijnste dekens voor jouw eenpersoonsbed en zelfs ook voor jouw tweepersoonsbed. Deze wollen dekens van Scandinavisch design zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook gewoonweg prachtig.
Slaap je het liefst onder een dekbed maar wil je ook graag de behaaglijkheid & de mooie uitstraling van deze heerlijke XL dekens van Silkeborg Uldspinderi? Leg de deken dan gewoon als sprei over je dekbed heen. Dit geeft naast een fijne nieuwe look ook nog eens behaaglijke warmte in koudere nachten.

Wollen dekens, plaids en kussens van Silkeborg Uldspinderi


Deze warme wollen dekens zijn geweven van heerlijke Scandinavische wol. De dekens zijn lekker dik gebreid dus je slaapt heerlijk warm onder zo'n mooie wollen deken. Ze hebben allemaal het prachtige Scandinavische design en rustig kleurgebruik. De wol wordt gewassen met milieuvriendelijke materialen. Veel wol wordt ongeverfd gebruikt. Als er geverfd wordt wordt alleen verf gebruikt die ecologisch verantwoord is.
De extra grote dekens zijn groot genoeg voor op je tweepersoonsbed. Het formaat is maar liefst 200 cm breed en 260 cm lang. Daarnaast verkopen we ook formaten voor je eenpersoonsbed. Deze zijn 140 cm breed en 240 cm lang.
Ook hebben we wollen plaids en wollen sierkussens van Silkeborg Uldspinderi in ons assortiment. De plaids en kussens hebben dezelfde kleur dus matchen mooi samen op de bank. Ze zijn verkrijgbaar in de mooiste effen kleuren.
Wat ook erg fijn maar vooral praktisch is, is dat je je deken of plaid gewoon kunt wassen. Meestal is het voldoende om 'm even buiten uit te hangen maar mocht het nodig zijn, kan ie dus gewoon in de was. Doe dat altijd voorzichtig. Was 'm koud en centrifugeer niet.