Top

Plaids: rood

Een rode plaid geeft kleur op je bank. Rood is er in veel tinten, van bordeaux rood tot fel rood. Maar rood is altijd warm. Rode plaids zijn een aanwinst in je huis.
loading
close


close
min: max:

Geef je huis extra warmte met onze rode plaids


Hier vind je onze collectie rode plaids. Rood, de kleur van de liefde, warmte & passie. Rood geeft een warme tint aan jouw interieur.
Je kunt heel mooi rood toevoegen aan je interieur, door het gebruik van rode woonaccessoires als kaarsen, vaasjes, maar natuurlijk ook door kussens of een warme rode plaid.
Wij hebben een mooi assortiment rode wollen plaids voor je verzameld. Ook hebben we wat katoen, deze exemplaren kun je goed als grand foulard of zelfs als sprei gebruiken.
Onze woonplaids zijn er in verschillende tinten rood, ga jij voor knalrood, kies je voor subtiel middenrood of gaat jouw voorkeur uit naar donkerrood. Wij hebben de plaids die bij jou passen.
Rood is prachtig te combineren met grijs en donkerblauw, in combinatie met houten meubelen geeft dit een rustige uitstraling. Combineer je rode plaid dan eens met wat grijze kussens. Ga je voor fris en fruitig, kies dan voor knalrood in combinatie met oranje, zonnig met geel of wat rustiger in combinatie met groen. Donkerrood past perfect in het iets klassiekere huis De combinatie donkerrood en donkere meubels geven jouw interieur een warme, klassieke uitstraling. In een modern interieur kies je wellicht voor wat meer felrood. 

Een rode plaid


We hebben verschillende soorten rode plaids in onze collectie. We hebben zowel verschillende tinten rood eventueel gecombineerd met andere kleuren. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende patronen. Effen, een grafische print of ruiten.
Een rode plaid leg je nonchalant op de leuning van jouw bank, gebruik je buiten onder de veranda of leg je mooi opgevouwen in de open kast. En combineer 'm natuurlijk op je bank met wat mooie rode kussens.