Top

Plaids: rood

loading
close


close
min: max:

Geef je huis extra warmte met onze rode plaids


Rood, de kleur van de liefde, warmte & passie. Rood geeft een warme tint aan jouw interieur.
Je kunt heel mooi rood toevoegen in je interieur, door het gebruik van rode woonaccessoires als kaarsen, vaasjes, maar natuurlijk ook door kussens of een warme rode plaid.

Wij hebben een mooi assortiment rode plaids voor je verzameld.
Onze plaids zijn er in verschillende tinten rood, ga jij voor knalrood, kies je voor subtiel middenrood of gaat jouw voorkeur uit naar donkerrood. Wij hebben de plaids die bij jou passen.
Rood is prachtig te combineren met grijs en donkerblauw, in combinatie met houten meubelen geeft dit een rustige uitstraling. Combineer je rode plaid dan eens met wat grijze kussens. Ga je voor fris en fruitig, kies dan voor knalrood met oranje, geel en helder groen. Donkerrood past perfect in het iets klassiekere huis. De combinatie donkerrood en donkere meubels geven jouw interieur een warme, klassieke uitstraling.

Een rode plaid


We hebben verschillende soorten rode plaids in onze collectie. Fijne katoenen plaids voor de zomer en heerlijk warme wollen dekens voor de winter. Effen rode plaids, warm bordeauxrode dekens, maar ook plaids in oranjerood en middenrood. Daarnaast hebben wij plaids met een grafische print, of een combinatie van rood met andere kleuren.

Een rode plaid leg je nonchalant op de leuning van jouw bank, gebruik je buiten onder de veranda of leg je mooi opgevouwen in de open kast. En combineer 'm natuurlijk op je bank met wat mooie rode kussens.