Top

Plaids: paars, lila

Plaid: paars en lila


Plaids met veel of met weinig paars of lila, alle paarse en lila plaids vind je hier overzichtelijk bij elkaar.  Al deze plaids zijn gemaakt van (verschillende soorten) wol. Veel ruiten plaids van het Ierse merk John Hanly, een rustig accent met de effen plaid van het Deense Elvang of grafisch in je huis met de merino wollen plaid.
Met een paarse of lila plaid op je bank geef je je huis een mooi kleuraccent. En natuurlijk is zo'n deken ook heerlijk warm en behaaglijk.

Lila of paarse plaid in huis


Paars is een rustgevende maar ook creatieve kleur. Paars heeft ook iets magisch, mysterieus. Ook in de adel en koningshuizen zie je veel paars. Maar ook al ben je zelf niet van adel, voor paars (of lila) hoef je echt niet in een kasteel te wonen. Paarse velours gordijnen geven je interieur een warme rijke uitstraling. En een lila muur geeft een rustig pastel accent aan je huis. Ook met woonaccessoires in paars en lila geef je meteen een mooi kleuraccent aan je interieur. Wat vaasjes in verschillende paars en lilatinten bij elkaar (met knalroze bloemen er in), een paars lampje of natuurlijk een paarse plaid. Met paars en lila kun je dus veel kanten op.
En deze webshop heet niet voor niks Ookinhetpaars, dus je begrijpt, wij houden erg van paars!