Top

Plaids: paars, lila

Plaids: paars en lila


Alle paarse plaids vind je hier. Onze shop heet niet voor niets Ook in het Paars, wij zijn natuurlijk dol op deze kleur. Ook al is het vrij moeilijk om paars woontextiel te vinden, hebben we gemerkt. Gek want paars is een fijne woonkleur. Met een paarse of lila plaid op je bank geef je je huis namelijk een mooi kleuraccent. Paars is een rustgevende kleur maar wordt daarnaast ook gezien als een creatieve kleur. Deze kleur heeft iets magisch en mysterieus. Ook in de adel en koningshuizen zie je veel paars.
Combineer je paarse woonplaid met een aantal paarse en lila accessoires en jouw interieur straalt een luxe sfeer uit. Uiteraard zijn onze plaids ook heel mooi te combineren met onze kussens. Ook kun je grijs toevoegen als rustpunt. Wil je juist veel kleur combineer dan bijvoorbeeld met (oker)geel.

Lila of paarse plaid in huis


Onze collectie paarse plaids met daarin alle tinten paars of lila, je vind ze hier overzichtelijk bij elkaar. We hebben in deze kleur vooral veel ruiten plaids van het Ierse merk John Hanly.
Met een paarse of lila plaid op je bank geef je je huis een mooi kleuraccent. Al onze paarse plaids zijn gemaakt van (verschillende soorten) wol. Wol is duurzaam, heerlijk warm en heeft een mooie uitstraling. Heerlijk dus zo'n warme wollen paarse deken. Ook hebben we een mooie katoenen grote plaid in onze collectie. Deze kun je goed als sprei of grand foulard gebruiken.
Een plaid is natuurlijk niet alleen een prachtige accessoire in jouw huis. Een wollen paarse plaid is ook gewoon heerlijk warm en behaaglijk als het iets kouder is. Leg een mooie deken op de armleuning van de bank, de rugleuning van die ene fijne stoel of stijlvol op het voeteneind van het bed.