Top

Normann Copenhagen plaids

Plaid wol: Tint groen
20% Korting

Plaid wol: Tint groen

€ 99,00 € 79,50

Een fijne plaid van Normann Copenhagen


Een plaid van Normann Copenhagen is een designstuk in je interieur en staat geweldig op je bank. Normann Copenhagen is een prachtig Deens designmerk. Ze werken samen met gerenommeerde designers die elke keer weer met verrassende ontwerpen komen. De Deense kwaliteit en het mooie design stralen van de plaids af. Haal jouw design item in huis met Normann Copenhagen.


Plaids van Normann Copenhagen


Elke plaid is geweven van geborstelde wol uit Nieuw Zeeland. Het borstelen maakt de Normann Copenhagen plaid lekker zacht. Alle plaids zijn afgewerkt met een stoere festonsteek. Heel mooi en stoer en wat anders dan de franjes die je bij de meeste plaids ziet. De plaids voelen aan als een ouderwetse wollen deken, van vroeger. Je weet wel zoals oma ze misschien nog in de kast heeft liggen. Want een wollen woondeken gaat je leven lang mee. Een heerlijke deken voor op je bank. Prachtig over de leuning en heerlijk warm over je heen als je op de bank zit. Of gebruik 'm op je bed. Leg 'm aan het voeteneind. Dan trekt je 'm er lekker bij als het 's nachts wat koud is.

Normann Copenhagen heeft de serie Tint: deze plaids hebben 1 kleur maar daarin verloopt de kleur van licht naar donker in 6 gradaties/tinten. De Tint serie is er in 5 kleuren: rood, blauw groen, roze en grijs. Er is alleen nog de groene maar die is dan ook in de sale.