Top

KnUS Handle With Love

Een katoenen sprei of grand foulard. Mooi geweven in een diamant patroon en lekker groot. Heerlijk een zachte plaid, grand foulard of sprei. Voor je bank of je bed.
Sprei katoen zwart donkergrijs Little Diamond, 200-280 cm
15% Korting

Sprei katoen zwart donkergrijs Little Diamond, 200-280 cm

135,00 115,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Sprei of grand foulard turquoise Little Diamond, katoen, 200-280 cm
15% Korting
Sprei of grand foulard zwart-wit Big Diamond, katoen, 200-280 cm
15% Korting

Sprei of grand foulard zwart-wit Big Diamond, katoen, 200-280 cm

135,00 115,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Sprei of grand foulard, petrol-wit Big Diamond, katoen, 200-280 cm
15% Korting
Sprei/plaid katoen: grijs stonewashed, 200-220 cm
42% Korting

Een katoenen sprei op bed


Met een mooie katoenen sprei kleed je je slaapkamer mooi aan.
Prachtige patronen, fijne kleuren, mooi katoen en een extra groot formaat. Dat kenmerken deze fijne spreien van het merk KnUS Handle with Love. De spreien worden geweven van biologische katoen. Ze worden gemaakt in Turkije op nog echte traditionele weefmachines.
Wat zo fijn is, is dat de maat lekker groot is. 200 cm breed en maar liefst 260 tot 280 cm lang. Daarom past deze sprei zelfs op je tweepersoonsbed.
Met een sprei kleed je je slaapkamer mooi aan. En is het in de zomer erg warm, gebruik je 'm als katoenen deken om onder te slapen. Dan heb je wel wat over je heen en de meeste mensen vinden dat toch prettig, maar niet zo'n dik dekbed. Dat is in een warme zomernacht veel te warm.
Wil je een ander type sprei, kijk dan bijvoorbeeld eens bij onze collectie House in Style spreien. En al onze spreien vind je hier.

Ook als grand foulard op je bank


Maar niet alleen in de slaapkamer, je kunt de producten van Knus Handle with Love ook als fijne grote grand foulard gebruiken op de bank. Door de grote maat van 200 cm breed bij 260 tot wel 280 cm lang is ie ook uitermate geschikt als grand foulard voor over je hele bank. Je huidige bank een beetje zat of is ie niet meer zo netjes? Drapeer er een grand foulard over en hij is weer als nieuw. Kijk ook eens bij onze hele collectie grand foulards.
Ook voor gebruik als plaid is ie heerlijk groot, je kunt er met z'n allen onder kruipen, maar wel goed klein op te vouwen en over de leuning te draperen. En hij is natuurlijk ook heerlijk op je terras of veranda. Echt een mooie katoenen plaid waar je het hele jaar veel plezier van zult hebben.

Kenmerken Knus Handle with Love

  • Gemaakt van ecologisch verantwoorde katoen.
  • Handgeweven.
  • Grote maat: 200 cm breed bij 260-280 cm lang.
  • Ze zijn lekker glad, geen stugge katoen.
  • in klein diamant en groot diamant patroon (Little Diamond en Big Diamond).
  • Veelzijdig in gebruik: als sprei, plaid of grand foulard.
  • In veel mooie kleuren.