Top

KnUS Handle With Love


Een plaid of sprei van KnUS Handle With Love


Prachtige patronen, fijne kleuren, mooi katoen en XL. Dat kenmerken deze fijne plaids van KnUS Handle with Love, De plaids worden traditioneel geweven in Turkije van biologische katoen. Je gebruikt zo'n plaid niet alleen op de bank, je kunt er met z'n allen onder kruipen, maar natuurlijk ook op je terras of veranda. Ook heel erg fijn, hij is zo super groot, deze plaid past makkelijk op je tweepersoonsbed. Heel mooi als sprei te gebruiken dus. Dan kleed je je slaapkamer mooi aan. En is het in de zomer erg warm, gebruik je deze plaid als deken om onder te slapen. Dan heb je wel wat gewicht op je en de meeste mensen vinden dat toch prettig, maar niet dat hete dekbed. Ideaal dus. Echt een mooie plaid waar je het hele jaar veel plezier van zult hebben.

Een katoenen plaid in XL


Hier vind je jouw prachtige plaid van het merk KnUS Handle with Love. Deze plaids zijn XL, wel 200 cm breed bij 260/280 cm lang. Je kunt ze dus ook heel goed als sprei op je bed gebruiken. Of als luchtige katoenen deken in de warme zomer.
De plaids zijn geweven van Turkse katoen en voelen heerlijk zacht aan. Ze zijn behoorlijk dik geweven dus ondanks dat het katoen is, zijn ze lekker warm. Lekker als zomerse deken dus. Of gebruik de plaid op je bank, heerlijk om onder te kruipen en daarnaast een kleurrijk sieraad op je bank. De plaids zijn verkrijgbaar in 2 patronen: Big Diamond en Little Diamond, grotere of kleinere patroontjes, driehoekjes of wybertjes die ingeweven zijn. Er zijn vel mooie kleuren dus vast ook de perfecte kleur voor jouw interieur.