Top

Knit Factory plaids

Een Knit Factory plaid is gebreid met mooie steken. Het is dus een prachtig item op je bank. Deze plaids zijn gemaakt van wol met acryl en prikken niet. Ze zijn warm en zacht. En bij ons Knit Factory sale dus sla snel je slag.
Plaid beige Zoe
35% Korting

Plaid beige Zoe

99,75 64,75
Plaid olive Maxx
36% Korting

Plaid olive Maxx

109,00 70,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Plaid stone green Lynn
35% Korting

Plaid stone green Lynn

99,75 64,75

Plaids van Knit Factory - gebreid en natuurlijk


Deze gebreide plaids hebben een prachtige uitstraling. Het breisel is elke keer verschillend omdat verschillende breisteken worden gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld de gerstenkorrel, de rechte steek, averechts of een gebreide kabel. Ook kenmerken deze plaids van Knit Factory zich door het rustige, natuurlijke kleurgebruik. Kleuren als gemêleerd grijs, stone green, beige of olive. Zachte tinten die goed te combineren zijn. Natuurlijk met de kussens van Knit Factory.

Gebreide plaids


De gebreide plaids van het Nederlandse merk Knit Factory worden met oog voor duurzaamheid gemaakt. De plaids hebben mooie, rustige tinten en hebben hierdoor een landelijke en natuurlijke uitstraling. De materialen voor de plaids van Knit Factory zijn natuurlijk, sterk en duurzaam. Het materiaal is wol met acryl. Wol is heerlijk zacht. De menging met acryl zorgt ervoor dat je plaid niet prikt (nee echt niet) en goed vormvast is. Echt een fijn en praktisch gebruiksvoorwerp. Daarnaast zorgen de verschillende steken in het breisel voor net even een extra mooi detail.

Een plaid van Nederlands fabrikaat


Knit Factory regelt zelf het hele productieproces, van de materialen tot het breien op de machines. De plaids van Knit Factory komen uit Nederland. Dat kun je best uniek noemen. Heel veel producten worden tegenwoordig in lage lonen landen gemaakt en vervolgens naar Nederland vervoerd. Een plaid van Knit Factory komt uit ons eigen land, gemaakt in één van de laatste breifabrieken die we nog hebben. Dit zorgt natuurlijk voor minder vervoer van de producten en is dus minder belastend voor het milieu.

Een plaid van gebreide wol


Elke plaid is gebreid van de combinatie van wol met acryl. Wol is heerlijke warm en het acryl zorgt voor de vormvastheid maar ook dat de wol minder kriebelt. Ervaar het zelf, ze voelen vrijwel aan als katoen.
Breien is hot. Mensen breien zelf weer meer en ook de interieurs zie je veel gebreide woonaccessoires. Breien heeft een natuurlijke en handgemaakte uitstraling. Geen zin om zelf te breien? Haal dan een gebreide plaid in huis en doe mee met de trend van het breien. We geven je meer informatie over wat gebreide plaids doen in je interieur op onze blog. Al met al prachtige plaids die een aanwinst zijn op je bank, stoel of op je bed.