Top

Knit Factory plaids

Plaid antraciet Lynn

Plaid antraciet Lynn

€ 99,75
Plaid beige Jill

Plaid beige Jill

€ 109,50
Plaid beige Lynn

Plaid beige Lynn

€ 99,75
Plaid grijs Zoe

Plaid grijs Zoe

€ 99,75
Plaid lichtgrijs Lynn

Plaid lichtgrijs Lynn

€ 99,75
Plaid olive Maxx

Plaid olive Maxx

€ 109,00
Plaid olive Zoe

Plaid olive Zoe

€ 99,75
Plaid stone green Lynn

Plaid stone green Lynn

€ 99,75
Plaid stone green Maxx

Plaid stone green Maxx

€ 109,00

Plaids van Knit Factory - gebreid en natuurlijk


Deze gebreide plaids hebben een prachtige uitstraling. Het breisel komt in verschillende natuurlijke tinten zoals grijs, stone green, beige of olive.

Gebreide plaids


De gebreide plaids van het Nederlandse merk Knit Factory worden met oog voor duurzaamheid gemaakt. De plaids hebben mooie, rustige tinten en hebben hierdoor een landelijke uitstraling. De materialen voor de plaids van Knit Factory zijn natuurlijk, sterk en duurzaam. Het materiaal is wol met acryl. Wol is heerlijk zacht. De menging met acryl zorgt ervoor dat je plaid niet prikt (nee echt niet) en goed vormvast is. Daarnaast worgen de verschillende steken in het breisel voor net even een extra mooi detail.

Een plaid van Nederlands fabrikaat


De plaids van Knit Factory komen uit Nederland. Dat kun je best uniek noemen. Heel veel producten worden tegenwoordig in lage lonen landen gemaakt en vervolgens naar Nederland getransporteerd. Een plaid van Knit Factory komt uit Nederland, gemaakt in één van de laatste breifabrieken die ons land rijk is. Dit zorgt natuurlijk voor minder vervoer en is dus minder belastend voor het milieu. 
Knit Factory regelt ook zelf het hele productieproces, van de materialen tot het breien op de machines. Ze bieden daardoor een uitstekende kwaliteit die de producten ook echt uitstralen. En dat dus gewoon uit ons eigen land.

Een plaid van gebreide wol


Elke plaid is gebreid van de combinatie van wol met acryl.
Breien is hot. Mensen breien zelf weer meer en ook de interieurs zie je vol gebreide woonaccessoires. Breien heeft een natuurlijke en handgemaakte uitstraling.
Het acryl dat gebruikt wordt in combinatie met de wol zorgt voor de vormvastheid van je plaid. Daarnaast kriebelt het echt niet, het voelt juist aan als katoen.
Al met al prachtige plaids die een aanwinst zijn op je bank, stoel of op je bed.