Top

Lantara


Prachtige katoenen plaids en hamamdoeken


Lantara maakt prachtige katoenen plaids en hamamdoeken, Alle producten van Lantara worden authentiek geweven in Tunesië. Daar weten ze nog van de oude weeftechnieken. ook is de katoen die uit Tunesië komt is van zeer goede kwaliteit.
Met een mooie katoenen plaid van Lantara kleed je je bank mooi aan. Ook is het een heerlijke plaid om buiten op je veranda of terras te gebruiken. Hij is heerlijk groot waardoor je 'm ook als grand foulard of zelfs als sprei kunt gebruiken. Een heerlijke plaid die multifunctioneel is.
De hamamdoeken van Lantara zijn prachtig geweven en hebben een ingeweven patroon. Dit patroon wordt een bijenkorf structuur genoemd. De hamamdoeken, ook wel fouta's genoemd, drogen goed en zijn lekker groot. je gebruikt 'm in de sauna, je badkamer of op het strand. In de sauna sla je 'm lekker om je heen of gebruik je 'm als zitplek of ligplek in de sauna's zelf. Ook een hele fijne doek om tijdens de yoga te gebruiken. Het katoen is mooi zacht en ze drogen fijn. Ook zijn ze snel weer droog.
Wil je meer lezen over het gebruik van een hamamdoek, lees dan onze blog over hamamdoeken.