Top

Plaids: groen

Groene plaids geven je bank een natuurlijk effect. Met groen haal je de natuur in huis. Kies bijvoorbeeld voor een mooie donkergroene plaid. Of kies voor olijfgroen, mint of lichtgroen.
loading
close


close
min: max:

Een groene plaid


Een groene plaid geeft kleur en warmte op je bank. Bij Ookinhetpaars vind je een mooie selectie plaids met groen er in. Er zijn veel verschillende kleuren groen. Van jadegroen, mint, middengroen tot mosgroen en heel donkergroen. Elke tint groene plaid geeft een ander effect in je interieur. Daar kun je dus mooi mee varieren. Kies bijvoorbeeld voor een paste groene plaid in de zomer en warm donkergroen in de winter. Ook kun je variatie aanbrengen in het patroon dat je kiest. Ga je voor een grafisch dessin of heb je meer voorkeur voor een ruit of diamant patroontje. Met een warme groene plaid haal je een mooi natuurlijk accent in je huis, alsof je een stukje buiten naar binnen haalt. Naast plaids voor op de bank, staan er ook extra grote formaten tussen. Deze kunnen natuurlijk ook op je bank maar zijn juist geschikt om als deken op je bed te gebruiken. Of als een sprei als het om katoen gaat. Prachtig een groene sprei over je bed, dat kleed je slaapkamer mooi aan. En natuurlijk gebruik je zo'n fijn groot exemplaar ook heel goed als grand foulard over je bank.

Een plaid in groen


Met een donkergroene plaid op je bank haal je de natuur in je huis. Natuurlijk kun je groen in je interieur toevoegen door te werken met planten. Zet een groepje bij elkaar en je hebt meteen een mooi hoekje. Op dit moment zijn cactussen het helemaal en je hebt er vrijwel geen groene vingers voor nodig. Planten en botanische patronen passen in de trend van dit jaar: Urban jungle. Je kunt ook een muur in een mooie tint warm groen verven. Daarvoor je grijze bank en daarop een groene plaid die mooi matcht met de muur.
Uiteraard hebben we alle kleuren in ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze gele plaids of grijze plaids.