Top

Plaids: blauw, turquoise, petrol

loading
close


close
min: max:
Plaid Moscow, blauw, wolmix

Plaid Moscow, blauw, wolmix

120,00
Plaid of grand foulard denimblauw katoen
Nieuw
Plaid organisch katoen: blauw

Plaid organisch katoen: blauw

99,95
Plaid ruiten, groot, donkerblauw, alpaca wol: Manhattan
Nieuw
Plaid stone green Lynn
27% Korting

Plaid stone green Lynn

99,75 72,95
Plaid wol: blauw, rood

Plaid wol: blauw, rood

69,50
Plaid wol: effen, lichtblauw

Plaid wol: effen, lichtblauw

80,00
Plaid wol: effen, petrol

Plaid wol: effen, petrol

80,00
Sprei Santorini, blauw, indigo, 200-240 cm
15% Korting

Sprei Santorini, blauw, indigo, 200-240 cm

100,00 85,00

Een plaid in blauw, petrol of turquoise


Heerlijk een blauwe plaid in huis. Blauw is een hele prettige kleur voor je interieur. Het kan een kamer wat extra frisheid geven. Daarnaast geeft blauw de ruimte rust. Een muur in een mooie turquoise tint, of een groepje woonaccessoires bij elkaar in verschillende blauwe tinten, je huis ziet er meteen heerlijk fris uit. Maar blauw straalt ook rust uit, zeker als je kiest voor een beetje donkerblauw. Een blauwe plaid kopen is dus een fijne aanschaf want het geeft je interieur kleur en een rustpunt. Blauw kan daarnaast ook wat koel overkomen. Dat kun je in je voordeel gebruiken. Blauw is namelijk een hele geschikte kleur voor een kamer op het zuiden. Voldoende warmte door de zon die de kamer in schijnt en dan een wat koeler tegenwicht door de kleur blauw. Wil je de koelheid wat verzachten, voeg dan warme tinten zoals rood toe. Of gebruik warme materialen zoals hout.
Combineer al het blauw in je huis met een mooie blauwe plaid op je bank.
Hier vind je een mooi overzicht van alle kleuren blauw. Er zijn zoveel kleuren blauw: marine of navyblauw, pastelblauw, petrol, of turquoise. Jouw favoriete blauwe plaid zit er vast bij. Daarnaast hebben we plaids in verschillende wolsoorten en in katoen. Allemaal duurzaam geproduceerd en van prachtige kwaliteit.

Met een plaid geef je je huis meteen extra kleur. Daarnaast is het natuurlijk ook een fijn gebruiksvoorwerp. Heerlijk zo'n warme deken om je heen. De grote maten zijn ook goed te gebruiken als sprei. Daarnaast straalt een wollen plaid natuurlijk ook al veel warmte uit. En combineer 'm natuurlijk met jouw favoriete blauwe kussens. Of kies juist voor sierkussens in een andere kleur voor een mooi contrast.
Koop hier jouw favoriete blauwe, turquoise of petrol plaid.