Top

Plaid wol: rood-steenoranje, blauw, oker

  • Plaid wol: rood-steenoranje, blauw, oker
69,50
Verwachte levertijd: 1 dag


Plaid rood/steenoranje, blauw, oker


Roodoranje plaid. Mooie wollen plaid in de warme kleuren: rood-oranje, grijsblauw, wat oker, wit en een dun streepje groen. Deze rood oranje plaid is heerlijk dik en voelt aan als zo'n deken van vroeger. Door de kleuren en het ruitenpatroon heeft ie een wat retro uitstraling. Terug naar vroeger.
Deze plaid geeft je veel warmte. Wol isoleert goed maar ademt ook altijd. Daarom is het zo prettig om je heen te hebben. Hij is ook lekker dik.
De plaid is traditioneel geweven in Ierland in een familiebedrijf van al 4 generaties. John Hanly.
Deze warme pure wollen plaid is 137 cm breed bij 182 cm lang. Ideaal voor op de bank. Lekker zachte kwaliteit en mooi dik. Pure wol.
Merk: John Hanly

Deze plaid wordt gratis naar je verzonden!

Rood oranje plaid in huis


O, wat een zonnige warmte met oranje in je huis. Oranje is een goede kleur om te gebruiken in huis, zeker omdat we van die lange grijze periodes in het weer kunnen hebben. Dan geeft je huis je meteen warmte bij binnenkomst met al die mooie oranje tinten bij elkaar. Combineer daarvoor verschillende woonaccessoires in het oranje met elkaar. Dus combineer je oranjerode plaid met een vloerkleed met oranje er in. Of laat de kleur terugkomen in een groepje vaasjes. Geef je huis warmte, kleur en gezelligheid met oranje!

Onderhoud van je wollen plaid


Deze plaid is geweven van 100% wol. Wol is een natuur product. Van nature heeft wol een vuil afstotende eigenschap. Je hebt daarom dus vrijwel geen onderhoud aan deze wollen plaid. Het beste is om 'm af en toe buiten te laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je 'm laten stomen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over