Top

Plaid stone green Lynn

25% Korting
 • Plaid stone green Lynn
 • Plaid stone green Lynn
 • Plaid stone green Lynn
99,75
74,95
Verwachte levertijd: 1 dag


Gebreide plaid Stone Green


Gebreide plaid in de kleur Stone Green. Deze kleur laat zich het beste omschrijven als een grijzige blauwgroene tint. Een prachtige rustige kleur die erg mooi staat in een interieur met veel natuurlijke tinten en materialen. Deze Stone green plaid is gebreid in een stoer brei motief van dubbele gerstenkorrel. Hij heeft een boord langs de boven- en onderkant. Leuk zo'n boord boven en onder, dat maakt de plaid wat meer bijzonder en geeft het een extra accent.
De meeste stoffen en dus ook de meeste plaids worden geweven. Deze grijsgroene plaid is gebreid wat 'm een bijzonder effect geeft. Het is een Nederlands product want gemaakt in één van de weinige nog overgebleven breifabrieken van Nederland. Vroeger produceerden we veel in Nederland zelf. tegenwoordig komt vrijwel alles uit lage lonen landen. Daarom is het zo uniek dat dit een product is pvan puur Nederlands makelij.
Deze prachtige, soepel vallende gebreide plaid uit de serie Lynn geeft je bank een mooi rustig accent.
Deze stone green plaid heeft een stoer leren label van het merk: Knit Factory. 
Het materiaal van deze Lynn gebreide plaid bestaat voor 30% uit wol en 70% uit acryl. Door deze menging voelt de plaid bijna aan als katoen en prikt hij absoluut niet. De gebreide plaid heeft een afmeting van 130 cm breed bij 160 cm lang. In dezelfde serie Lynn is ook een bijpassend kussen, samen vormen ze een mooie combinatie op je bank.

Deze stone green plaid is van het merk Knit Factory. Knit Factory is een Nederlands merk met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en rustig kleur gebruik. Alle producten van dit merk worden gemaakt in een authentieke breifabriek, die je amper meer in Nederland hebt door alle massa productie. Alle materialen die Knit Factory gebruikt zijn natuurlijk en de productie is duurzaam.

De kleur is Stone Green een zachte kleur zee groen, grijzig groen. Een mooie zachte kleur die geweldig staat in een interieur met veel rustige, zachte kleuren. Maar hij combineert makkelijk dus kun je ook toepassen als rustig accent op een bank met daarnaast meer kleur. Of gebruik deze gebreide plaid bij andere groentinten.

Gebreide plaid, alle informatie

 • Kleur: stone green.
 • Serie: Lynn. Dubbel gebreide gerstenkorrel met aan beide uiteinden een boord.
 • Naast stone green is deze gebreide plaid er ook in antraciet, lichtgrijs, beige en olive.
 • Er is ook een bijpassend stone green kussen in deze Lynn serie.
 • Materiaal: 30% wol, 70% acryl.
 • Voelt aan als katoen, prikt totaal niet.
 • Formaat: 160 cm lang bij 130 cm breed.
 • Merk: Knit Factory, een authentiek Nederlands merk.

Onderhoud gebreie plaid

De plaid kun je gewoon wassen. Ik zou dat het liefst met de hand doen, dan blijft ie het mooist. Plat laten drogen.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Dit vind je misschien ook mooi