Top

Plaid brushed mohair: oranje, groen, blauw, paars

  • Plaid brushed mohair: oranje, groen, blauw, paars
  • Plaid brushed mohair: oranje, groen, blauw, paars
109,50
Bestellen op aanvraag


Plaid oranje, blauw, groen


Plaid van John Hanly met veel warme kleuren: oranje, blauw, paars, groen. Patroon in blokken. Deze mohair plaid is dus een warm en kleurrijk item op je bank. Hij is heerlijk warm dus je zit of ligt er fijn onder. De mooie warme kleuren dragen bij aan het warme gevoel dat deze wollen plaid uitstraalt. Hij is geweven van mohair. Mohair is wol van geiten. Geiten worden net als schapen geschoren. Alleen is hun wol zachter. De maat is 137 cm breed en 182 cm lang. Een fijne, grote maat die erg prettig is in gebruik op de bank. Maar ook over het voeteneind van je bed staat ie geweldig en bezorgd je lekker warme voeten.
Gebruik deze wollen plaid op je bank, in je favoriete stoel of leg 'm over het voeteneind van je bed. Zo trek je 'm er makkelijk bij als het wat kil wordt. En daarnaast is het echt een blikvanger op je bank met die mooie kleuren. Superleuk om te combineren in je woonkamer met woonaccessoires waarin het warme groen, oranje en blauw in terug komen. Zo creëer je een mooi samenhangend geheel.
Deze plaid is heerlijk zacht en dik. Onze mohair plaids komen uit Ierland van het familiebedrijf John Hanly. John Hanly maakt al vier generaties wollen plaids.


Informatie plaid mohair

  • Geweven in Ierland.
  • Merk: John Hanly
  • Mohair. Mohair is een zeer hoge kwaliteit wol van geiten die net als schapen worden geschoren.
  • De plaid is 137 cm breed en 182 cm lang. Een fijne maat voor op de bank.
  • Kleuren: vooral groen, rood, oranje, turquoise.
  • Motief: blokken.
  • Deze plaid wordt gratis verzonden.

Onderhoud van je mohair wollen plaid


Mohairwol komt van de angorageit en is dus een natuurlijk product. De productie is diervriendelijk (de geiten worden gewoon geschoren zoals bij schapen ook gebeurt). Wol en dus ook mohair heeft vuil afstotend eigenschappen. Je plaid blijft dus lang mooi zonder dat je er wat aan hoeft te doen. Je kunt 'm het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Indien het echt nodig is, de mohair plaid laten stomen. Zo geniet je jarenlang van je mooie plaid.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over