Top

Plaid brushed mohair: multicolor

  • Plaid brushed mohair: multicolor
109,50
Verwachte levertijd: 1 dag


Plaid fuchsiaroze, groen, turquoise


Wow, kleur in huis! Met deze mooie mohair plaid in veel kleuren die bij elkaar een mooi, warm en heel kleurrijk geheel vormen, voeg je een kleurrijk en warm accent toe aan je woonkamer. De kleuren in deze plaid zijn: fuchsiaroze, groen, turquoise, okergeel, lila, oranje. De plaid is geweven in een blokkenpatroon en het materiaal is brushed (geborsteld) mohair. Mohair komt van (angora)geiten die een hoge kwaliteit, zeer zachte wol produceren. De geiten worden net als schapen gewoon (diervriendelijk) geschoren. De mohair geeft deze plaid het superzachte gevoel, je kruipt er zo in weg. Hij is ook lekker dik en gaat niet pillen.
De plaid is geweven in Ierland en heeft een afmeting van 137 cm bij 182 cm. Een hele prettige maat voor gebruik op je bank, een eenpersoonsbed, het voeteneind van een groter bed, of heerlijk in je favoriete leesstoel.

Zie je deze mooie kleuren je huis al een echte kleurboost geven? Naast dat de deken een fijn gebruiksvoorwerp is, je trekt m lekker over je heen als je het koud hebt, dus ook een super eye-catcher in je interieur.

Merk: John Hanly Dit is een familiebedrijf uit Ierland die al 4 generaties wol weeft.
Deze plaid wordt gratis verzonden!.

Informatie en onderhoud van je mohair plaid

Deze plaid is geweven van mohair. Mohair komt van de angorageit. Deze geit wordt net als een schaap geschoren, gewoon diervriendelijk dus. Mohair is net als alle wol vuil afstotend. Je hebt dus vrijwel geen onderhoud aan je plaid. Even buiten laten luchten zo af en toe. Mocht ie toch echt vuil worden, dan laten stomen.
Mohair is een zeer hoge kwaliteit wol, dus met deze plaid doe je jaren!

 

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over