Top

Plaid merino: turquoise

30% Korting
  • Plaid merino: turquoise
€ 117,50
82,50
Verwachte levertijd: 1 dag


Plaid turquoise merinowol

Mooie turquoise merinowollen plaid met een grafisch patroon. Deze turquoise plaid geeft een geweldig mooi kleuraccent aan je interieur. Het formaat is 130 cm breed bij 190 cm lang. Dit is een prettige fijne maat voor op de bank, je kan er met z'n tweeën onder. Of hang 'm mooi over het voeteneind van je bed, dan trek je 'm er makkelijk bij als het wat koud wordt.
Deze plaid komt uit de serie Twist a Twill en is ontworpen door de Deense Tina Ratzer. Twist a Twill zijn kleine driehoeken die niet helemaal regelmatig zijn gerangschikt in het patroon. Daardoor is het patroon net wat speelser dan standaard grafische ontwerpen.
Turquoise is een prachtige kleur voor in huis. Het geeft je interieur frisheid zonder te druk te worden. Gebruik eens verschillende woonaccessoires in het turquoise in een rustige basis van hout en wit en je creëert een mooi geheel.
Deze turquoise plaid is geweven van merinowol. Merino staat bekend om zijn warmte en ademende eigenschappen. Het grote voordeel is dat naast in de winter, deze turquoise plaid ook in de zomer heerlijk is. De merinowol voor deze plaid is diervriendelijk geproduceerd.

Turquoise plaid, alle informatie

  • Kleur: turquoise.
  • Patroon: grafisch patroon van wat onregelmatige driehoekjes. Twist a Twill.
  • Formaat van deze plaid: 130 cm breed bij 190 cm lang.
  • Merk: Tina Ratzer.
  • Materiaal: merinowol.

Hoe houd ik mijn merinowollen plaid het mooist?

Het onderhoud van je merinowollen plaid is weinig werk. Merinowol is vuilafstotend. Deze turquoise plaid zal dus niet snel vuil worden. Af en toe even lekker buiten laten luchten is in principe voldoende. Mocht het echt nodig zijn, dan kan ie in de wolwas.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@