Top

Plaid merino: paars

26% Korting
  • Plaid merino: paars
€ 117,50
87,50
Verwachte levertijd: 1 dag


Paarse plaid met grafisch patroon


Mooie plaid geweven van paarse merinowol met grafisch, net wat onregelmatig, patroon. Deze paarse wollen plaid is uit de serie Twist a Twill van de Deense Tina Ratzer. De ontwerpen van Ratzer liggen wereldwijd in verschillende musea. Het grafische patroon van deze paarse plaid bestaat uit driehoekjes, maar ze zijn niet allemaal regelmatig gerangschikt, een leuke twist dus.

De plaid is van merinowol geweven, en voelt aan als een ouderwetse lekkere dikke deken. Mooie, warme kleur donker paars, zeker niet fel. Past mooi op elke neutrale kleur bank. Maar deze merino wollen plaid combineert ook prachtig met bijvoorbeeld groen, grijs of rood.
Het formaat is 130 cm breed bij 190 cm lang, een erg prettige maat voor op de bank.


Merinowollen plaid in paars


  • Kleur: paars, een mooie, warme donkerpaarse tint.
  • Patroon: grafisch, ingeweven dus beide zijden hetzelfde.
  • Formaat: 130 cm breed bij 190 cm lang.
  • Merk: Tina Ratzer uit Denemarken.
  • Materiaal: deze plaid is geweven van merinowol. Merino komt van het merinoschaap (die als normale schapen wordt geschoren). Merinowol is een zeer hoge kwaliteit wol en ventileert goed. Warm in de winter en ademt in de zomer. De wol voor deze plaid wordt diervriendelijk geproduceerd. 


Onderhoud merinowollen plaid


De plaid heeft weinig onderhoud nodig want wol en dus ook merinowol is vuil afstotend. Je kunt de plaid buiten laten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Indien nodig dan kan ie in de wolwas. Zo heb je heel lang plezier van je plaid.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Past mooi bij: