Top

Plaid wol: lila, roze, paars, groen

  • Plaid wol: lila, roze, paars, groen
69,50
Bestellen op aanvraag


Plaid lila, roze ruiten

Lila plaid. Heerlijke wollen plaid in stoere ruiten.
Deze wollen plaid heeft een ruitpatroon in de kleuren lila, roze, paars, en wat groen. Een mooie, zachte kleurencombinatie die het goed doet op elke bank.
Deze lila plaid met roze is gemaakt van 100% pure wol. Deze wol kun je qua uiterlijk, gevoel en dikte het beste vergelijken met wat we ook wel scheerwol noemen. Van scheerwol werden vroeger ook die ouderwetse dekens gemaakt. Lekker warm en dik. Je kunt 'm daarom goed vergelijken met zo'n deken van vroeger.
Hij is geweven in Ierland bij het bedrijf John Hanly. John Hanly is een echt familiebedrijf. Op dit moment staat de 4de generatie Hanly's aan het roer van dit bedrijf dat intusen steunt op anderhalve eeuw traditie.
Deze wollen lila plaid kun je in huis goed combineren met andere lila tinten. Of gebruik 'm als zacht kleuraccent naast paars.

Hij wordt gratis verzonden!
 

Informatie plaid lila

  • De afmeting van deze plaid is 137 cm breed bij 182 cm lang. Een ideaal formaat voor op de bank of op het voeteneind van je bed.
  • Geweven in Ierland in een familiebedrijf van al 4 generaties.
  • Merk: John Hanly
  • Materiaal: 100% pure wol.

Hoe onderhoud ik mijn wollen plaid?


Wol is een natuurproduct en heeft vuil afstotende eigenschappen. Af en toe je plaid even luchten, bijvoorbeeld als het wat vochtig of mistig weer is, niet in de regen. Indien echt nodig kun je de wollen plaid laten stomen. Zelf wassen van de plaid raad ik niet aan.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@