Top

Plaid lamswol merinowol Tulipa: lead grey, zeegroen-blauw

Nieuw
  • Plaid lamswol merinowol Tulipa: lead grey, zeegroen-blauw
109,95
Verwachte levertijd: 1 dag


Groenblauwe plaid van lamswol en merinowol


Blauwgroene plaid geweven van lekkere dikke lamswol in combinatie met merinowol. De merinowol maakt de plaid lekker warm en zacht. Merino ademt ook goed dus het is prettig materiaal om over je heen te hebben. De plaid heeft een ingeweven structuur in een grafisch tulpen patroon. Prachtig patroon dat stijl geeft aan je interieur. Deze geweven gele plaid heeft geen franjes. De rand is afgezet met een festonsteek. Dat zie je minder vaak dan franjes en geeft 'm een extra mooi accent. Het is een heerlijke warme plaid. Materiaal is 60% merinowol en 40% lamswol. De maat is 130 cm breed en 200 cm lang. Een mooie maat om over je heen te hebben als je op de bank zit. 
Deze grijze plaid kleur Lead Grey is blauw grijs van kleur. Hij is lekker warm want hij is vrij dik geweven. De kleur is mooi grijzig blauw. Geen te felle kleur, juist zacht warm. Dat staat natuurlijk geweldig in een interieur met veel grijs en wit. Dan springt het geel er echt uit.
Deze grijsblauwe plaid is van het merk Klippan, een Zweeds merk kussens en plaids. En ze zijn ook erg bekend om hun collectie babydekens.
De beide wolsoorten die gebruikt zijn voor deze heerlijk warme woondeken zijn ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden namelijk geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van de wol. Ook wordt er goed rekening gehouden met het dierenwelzijn. Je koopt dus een eerlijk product.


Wollen plaid in grijzig blauwe

  • Formaat van deze grijzblauwe plaid is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een normale maat voor een plaid en een ideaal formaat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 60% merinowol met 40% lamswol.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: grijsblauw, Lead Grey.
  • Patroon: Tulipa, een mooi grafisch tulpen patroon.
  • Lamswol en merinowol gaan lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je lamswollen plaid?


Lamwollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat 'm af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze grijsblauwe woonplaid in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over