Top

Sprei Banburry katoen blauw, indigo

Nieuw
  • Sprei Banburry katoen blauw, indigo
100,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen


Donkerblauwe sprei of plaid


Heerlijke katoenen blauwe sprei voor op je bed of als XL plaid op je bank. Deze donkerblauwe sprei is zo groot dat ie makkelijk op een tweepersoonsbed gebruikt kan worden. De sprei is 240 cm breed en 260 cm lang. Een mooi item in je slaapkamer en natuurlijk ook erg praktisch. Als zomerse deken met alleen een laken eronder en je komt een warme zomer wel door. Een dekbed kan zo lang in de opslag. Jij slaapt heerlijk. En het hele jaar door gebruik je 'm als sprei om je slaapkamer mooi aan te kleden. Hij geeft je slaapkamer een opgeruimd en gezellige sfeer.

Deze sprei of XL plaid is maar liefst 240 cm breed en 260 cm lang. Hij valt dus mooi over een tweepersoonsbed. Deze blauwe sprei is geweven van 100% biologische katoen.
De kleur van deze grote sprei is mooi warm donkerblauw.  Hij is gemaakt van 100% katoen dat een speciale behandeling heeft gehad om de typerende vintage look aan het katoen te geven. Daarnaast maakt een stonewash behandeling de stof nog zachter en maakt het de katoen een ideale stof om heerlijk tegen of onder te zitten.
Het navyblauw is een mooie neutrale en stoere kleur die dus perfect combineert met allerlei verschillende kleuren maar ook erg mooi is in een rustige slaapkamer met veel wit, wat zwart of met hout tinten.

Uiteraard kun je 'm ook gebruiken als XL plaid op de bank.

Informatie blauwe sprei of plaid katoen

  • Deze blauwe sprei is geweven van biologische katoen.
  • Formaat: 240 cm breed bij 260 cm lang.
  • Kleur: blauw, indigo.
  • Deze XL plaid is er naast donkerblauw (indigo), ook in antraciet grijs en off-white (blossom).
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@